Slechte beurt voor hoofdmacht in bekertoernooi

Home>Nieuws>Slechte beurt voor hoofdmacht in bekertoernooi

Slechte beurt voor hoofdmacht in bekertoernooi

Was er doordeweeks nog een zege 0-2 op Dierense Boys (5e klasse) in het bekertoernooi, zondag ging de hoofdmacht van trainer Sven Slop pijnlijk onderuit in de stadsderby tegen Orderbos: 1-2.

Eindelijk weer een wedstrijd in eigen huis, eindelijk weer publiek. Maar de mannen van Slop kwamen niet lekker voor de dag tegen de vierdeklasser van oud-trainer Bernard van Werven. Een hard schot van Axel Hulzebos spatte op de lat uiteen na 17 minuten voetballen. Feitelijk het enige wapenfeit van de thuisploeg voor rust.

De opponent uit Apeldoorn bakte er ook niet veel van. Ze stroopten voor de thee meer dan eens de mouwen op en kwamen er af en toe gevaarlijk uit, maar tot echte doelpogingen kwam het niet.

Ook na de thee kwam WWNA niet in een gewenst ritme. De bezoekers kwamen op 0-1 via Mark Fennebeumer, maar WWNA kwam snel langszij. Via een ‘goedkope’ strafschop. Het buitenkansje werd hoe dan ook verzilverd door Hulzebos. Ook de 1-1 bleef niet lang op het bord. Een vrije trap van Fennebeumer ging snoeihard langs doelman Wouter Jaspers.

De 1-2 kwam WWNA ondanks de nodige hoekschoppen niet meer te boven. Genoeg werk aan de winkel voor Slop en de zijnen. Blessures en afwezigen genoeg. Maar ook het nodige gif en beleving. Gelukkig is het voorbereiding, gelukkig heeft de ploeg nog een paar weken voor de start van de competitie.

Bekertoernooi:
WWNA – Orderbos 1-2 (0-0). 63. Mark Fennebeumer 0-1, 73. Axel Hulzebos 1-1 (strafschop), 75. Fennebeumer 1-2. Gele kaarten: Langevoort, Hulzebos  (beiden WWNA), Fennebeumer, Bos, Kraaijeveld (allen Orderbos). Scheidsrechter: R.H.G. Beiden. Toeschouwers: 120.
WWNA: Jaspers, Langevoort (70. Coops), Ensing, Van Doornik, Huisman (80. Van de Bunte), Drost, Sellaiyah, Agten (30. Van Oosterhout), Wilpshaar, Hulzebos, Bax (46. Van Kampen).

2021-09-12T17:05:37+00:00 zondag 12 september 2021|Nieuws|