Seizoen 2021/2022 officieus van start voor hoofdmacht

Home>Wedstrijdverslagen>Seizoen 2021/2022 officieus van start voor hoofdmacht

Seizoen 2021/2022 officieus van start voor hoofdmacht

Na een week vol trainingsarbeid kwam de hoofdmacht zondagmiddag voor het eerst in actie in een oefenwedstrijd. In Amersfoort was derdeklasser VVZA de tegenstander voor de equipe van trainer/coach Sven Slop. De thuisploeg won met 2-0, een stand die voor de thee al op het bord stond.

Hoe belangrijk was het resultaat? Niet! Eindelijk konden de mannen het veld weer ongedwongen in, eindelijk wat anders dan trainingspartijtjes. Tegen een opponent die er hetzelfde over dacht. Een ontspannen potje waarin Slop goed kon observeren over wat voor vlees hij in de kuip heeft.

En de selectie was breed tegen ‘de zeehelden’ uit de Keistad. Slop had welhaast 2 elftallen aan spelers meegenomen. En dan te bedenken dat er met Mitchell Buitenhuis, Ross Baars en Maurice van Kampen ook nog wat bekende gezichten ontbraken.

Het werd na 90 minuten voetballen 2-0 voor de Amersfoorters, maar het voornaamste was wedstrijdminuten maken in aanloop naar de beker en competitie toe. Hoewel WWNA niet tot scoren kwam, waren er mogelijkheden voldoende. Op aangeven van Nick Agten lifte Raymon Wilpshaar in de eerste helft de bal net over het vijandelijke doel, na rust was debutant Jordi van Oosterhout dichtbij een treffer. Op de rand van de 16 zag de middenvelder zijn poging net over het doel gaan.

Komende week speelt WWNA andermaal in Amersfoort. Quick 1890 is dan om 14.00 uur de tegenstander.

Oefenwedstrijd:
VVZA – WWNA 2-0 (2-0). 
WWNA (eerste helft): Jaspers, Van Doornik, Ensing, Sellaiyah, Korporaal, Drost, Coops, Agten, Fama, Wilpshaar, Machielsen.
WWNA (tweede helft): Jaspers, Langevoort, Veldhuis, Sellaiyah, Drost, Hertgers, Rouwenhorst, Van Oosterhout, Huisman, Hulzebos, Wilpshaar.

2021-08-11T21:43:52+00:00 zondag 8 augustus 2021|Wedstrijdverslagen|