Stap over naar Salland en scoor 50 euro voor WWNA

Home>Nieuws>Stap over naar Salland en scoor 50 euro voor WWNA

Stap over naar Salland en scoor 50 euro voor WWNA

 

Eerder is al aangegeven dat WWNA dit jaar voor het eerst meedoet aan de Salland Clubactie van Salland Zorgverzekeringen. Dat betekent dat WWNA een mooi bedrag krijgt voor in de clubkas als jij een verzekering bij Salland afsluit.

 

Overstappen
Stap jij over naar Salland en ben je ouder dan 18 jaar? Dan ontvangt WWNA 50 euro! Via https://www.salland.nl/wwna/ kun je het collectief van WWNA. bekijken; via deze link kun je ook meteen overstappen naar Salland.

 

Al verzekerd bij Salland?
Ben je al verzekerd bij Salland? Meld je dan aan bij het collectief van WWNA. Ook dan scoor je een mooi bedrag voor de clubkas. En je krijgt korting op je aanvullende en/of tandartsverzekering. Een mooie win-win situatie dus!

 

Bespaar 25 euro op de zorgpremie
Verwacht je weinig zorgkosten te maken in 2021? Mogelijk is een maximaal eigen risico van 885 euro dan interessant. De premie is dan 98,90 euro per maand in plaats van 123,90 euro. Verstandig is dan wel om een potje te reserveren voor zorgkosten, mocht je toch een tegenvaller hebben.  Kijk voor meer informatie op www.salland.nl/vrijwillig-eigen-risico.

 

2021-02-03T15:47:15+00:00 maandag 28 december 2020|Nieuws|