• Salland Zorgverzekering

 • De tijd voor het verlengen of vernieuwen van de zorgverzekering komt er weer aan, binnenkort ontvangt u van uw huidige verzekering de prijzen voor 2024 en moet u kiezen of u bij uw huidige verzekering blijft of overstapt naar een goedkopere verzekeraar.

  WWNA heeft een overeenkomst met Sallland Zorgverzekeringen. Als u als WWNA lid bij Salland een zorgverzekering afsluit, dan ontvangt WWNA daarvoor een vergoeding.

  • €50,- voor de club wanneer jij of een volwassen gezinslid als nieuwe Salland-verzekerde instapt in de clubcollectiviteit.
  • €10,- voor de club wanneer jij of een volwassen gezinslid als bestaande Salland-verzekerde overstapt naar de clubcollectiviteit.
  • €10,- voor de club wanneer jij of een volwassen gezinslid als bestaande Salland-verzekerde via de clubcollectiviteit verzekerd blijft bij ons.

  U kunt de verzekering afsluiten via een speciale WWNA pagina:  https://www.salland.nl/wwna

  Als u dan toch een rekensom maakt voor uw voordeligste zorgverzekering, denk dan eens aan de combinatie WWNA en Salland. Wellicht een win-win situatie voor uzelf, de vereniging WWNA en Salland Zorgverzekering. 

  De premies voor 2024 zijn nog niet bekend, zodra deze door Salland Zorgverzekeringen worden gepubliceerd worden deze ook op de WWNA Salland site getoond en kunt u uw voordeel berekenen. De verwachting is dat deze premies medio november 2023 bekend gemaakt worden door alle zorgverzekeraars.