Plichtmatig WWNA makkelijk voorbij Dierense Boys

Home>Wedstrijdverslagen>Plichtmatig WWNA makkelijk voorbij Dierense Boys

Plichtmatig WWNA makkelijk voorbij Dierense Boys

Zonder noemenswaardige problemen behaalde WWNA zondagmiddag de 14e competitiezege. In eigen huis werd Dierense Boys met 5-2 verslagen. Halverwege leidde de equipe van trainer Bernard van Werven met 2-0.

De hoop op nacompetitie is nog altijd levend op Sportpark Wiesel. Virtueel staan de mannen in het seizoenstoetje na de nederlaag van Loenermark bij Groen Wit’62, maar pas in de laatste wijdstrijden wordt het pas echt beslist. Van Werven en zijn mannen moeten nog twee keer flink aan de bak en de ploeg uit De Maten moet eigenlijk als eerste eindigen in de strijd om de derde periode. Ploegen als Loenermark, Victoria Boys en ook nog Klarenbeek zitten op het vinkentouw om ook nog een plek in de strijd om de derde klasse te bemachtigen.

Mooi rekenwerk de komende weken, maar voorlopig heeft WWNA na de domper van vorige week tegen Beekbergen qua zeges het juiste spoor weer te pakken. Donderdag 1-5 bij TKA, zondag 5-2 tegen Dierense Boys. Plichtmatig was het zondag wel.

Dat WWNA ging winnen stond wel vast. Maar had de ploeg meer gas gegeven, had de score vele malen hoger kunnen oplopen. De mannen geloofden het wel en misschien was het ook wel logisch. De tegenstander kan nacompetitie tegen degradatie niet meer ontlopen en ook WWNA blijft afhankelijk van resultaten elders. Het was er in het spel van af te zien.

Desondanks was WWNA de hele wedstrijd beter. De eerste mogelijkheid kwam na en kwartier spelen van de thuisploeg. Maurice van Kampen zag zijn inzet echter gekeerd worden door Dierense Boys-doelman Nick van der Linden, die later ook nog een poging van Kristaan Bax onschadelijk maakte

Diezelfde doelman had geen antwoord na krap een half uur spelen op een schuiver van Jordy Harleman. De centrale man was het eindstation na een fraaie WWNA-aanval. Amper een minuut later schoot Arvid Korporaal met scherp na een ‘alternatieve’ hoekschop.

Na rust bracht Stan Aalders de spanning een beetje terug. Zijn inzet ging via de binnenkant van de paal achter Wouter Jaspers. Via Nick Agten (met het hoofd) en Axel Hulzebos (een poeier van afstand) liep de teller weer snel op. De treffers van Davey van Limbeek (4-2) en Kristiaan Bax (5-2) waren leuk voor het publiek.

Nog 2 potjes vlammen tegen EDS en ZVV’56 en we weten of zwart wit zich kwalificeert voor de nacompetitie. De ploeg blijft afhankelijk van de resultaten elders, maar stapje bij beetje komt het hogere doel dichterbij. De juiste vorm vinden, winnen en blijven hopen…

Vierde klasse F:
WWNA – Dierense Boys 5-2 (2-0). 28. Jordy Harleman 1-0, 29. Arvid Korporaal 2-0, 49. Stan Aalders 2-1, 60. Nick Agten 3-1, 62. Axel Hulzebos 4-1, 68. Davey van Limbeek 4-2, 72. Kristiaan Bax 5-2. Scheidsrechter: D. Groen. Toeschouwers: 90.
WWNA: Jaspers; Langevoort (76. Van Tongeren), Drost, Sellaiyah, Buitenhuis; Agten, Harleman, Korporaal; Van Kampen (66. Fama), Hulzebos, Bax (73. Hertgers).


Foto: Maurice van Kampen zet zijn tegenstander opzij.

 

2019-05-12T16:53:03+00:00 zondag 12 mei 2019|Wedstrijdverslagen|