Pijnlijke nederlaag voor WWNA bij Beekbergen

Home>Wedstrijdverslagen>Pijnlijke nederlaag voor WWNA bij Beekbergen

Pijnlijke nederlaag voor WWNA bij Beekbergen

Geen periodetitel (voorlopig), geen feest. Wel een nederlaag en een fikse teleurstelling voor onze hoofdmacht. Uit bij Beekbergen werd het 3-0. Alle treffers vielen na de thee.

Afwachtend, gespannen. De eerste helft voor WWNA in een notendop. Spanning die de ploeg doorgaans nooit heeft. Maar ja, voor het eerst in jaren stond er weer iets op het spel voor het vlaggenschip van de vereniging. Een zege en de strijd om de tweede periode was in het voordeel van zwart-wit beslecht. Die spanning was merkbaar.

Over het hele eerste bedrijf creëerde WWNA maar twee mogelijkheden. De eerste na 10 minuten toen Axel Hulzebos Beekbergen-keeper Martijn Harleman tot een redding dwong. Op aangeven van Arvid Korporaal kon de aanvaller zomaar inschieten bij de eerste paal. De doelman kon de bal net corner tikken.

De tweede kans ontstond vlak voor rust toen Hulzebos de bal terug legde op aanvoerder Nick Agten. De middenvelder schoot een meter over. Hét moment om de tegenstander pijn te doen.

Ook Beekbergen blonk niet uit in zelfvertrouwen. Daarvoor heeft de ploeg van trainer Chris Verbeek in 2019 teveel deukjes opgelopen. Zijn ploeg moest het hebben van vrije trappen en een misser in de WWNA-defensie. Enzo de Boer kon eveneens vlak voor rust zo doorlopen op keeper Wouter Jaspers, maar die bleek een sta-in-de-weg.

Na de thee was Beekbergen wel direct trefzeker. Dennis van Engeland bracht zijn club het benodigde zelfvertrouwen en kopte 1-0 binnen. Toen diezelfde Van Engeland 10 minuten later ook nog de 2-0 binnenschoof was het verzet van WWNA gebroken. Weg periodetitel. De 3-0 van De Boer was alleen interessant voor de statistieken.

WWNA kreeg tussendoor via Kristiaan Bax, Agten en Thomas Fama nog mogelijkheden, maar echt gevaarlijk werd het niet meer. Voor Beekbergen een opsteker na een zware periode vol tegenslag, voor WWNA een domper omdat een ‘finale’ werd verloren.

Tijd om te treuren is er niet. Donderdag wacht de inhaalwedstrijd tegen TKA. En wat als WWNA dan wint? Dan ziet het er allemaal weer heel anders uit. 12 punten uit 4 wedstrijden en de kans op nacompetitie is weer helemaal open. Dan is deze domper weer helemaal vergeten…

Vierde klasse F:
Beekbergen – WWNA 3-0 (0-0). 47. Dennis van Engeland 1-0, 56. Van Engeland 2-0, 76. Enzo de Boer 3-0. Gele kaarten: Van Zeijst, Denekamp (beiden Beekbergen). Scheidsrechter: T. Oosterman. Toeschouwers: 175.
WWNA: Jaspers; Langevoort, Drost, Sellaiyah, Buitenhuis (58. Van Kampen); Hertgers, Agten, Bax; Fama, Hulzebos, Korporaal.

2019-05-05T17:16:34+00:00 zondag 5 mei 2019|Wedstrijdverslagen|