ORANJE-LEEUWINNEN van WWNA ONVERSLAANBAAR DE WINTERSTOP IN

Home>Nieuws, Speciaal>ORANJE-LEEUWINNEN van WWNA ONVERSLAANBAAR DE WINTERSTOP IN

ORANJE-LEEUWINNEN van WWNA ONVERSLAANBAAR DE WINTERSTOP IN

Zondagmorgen 2 december, een druilerige ochtend, een wedstrijd die uit voorzorg al was verplaatst naar een later tijdstip, omdat er anders waarschijnlijk niet gevoetbald kon worden. De wedstrijd tegen KCVO stond gepland om 11.15, maar er werd zeker een half uur later gestart. Deze wedstrijd konden de WWNA dames helaas niet spelen in hun vertrouwde shirts met sponsor Tap MarIn voorop, de dames moesten de wedstrijd zien te winnen in het ORANJE. Voor Marleen de nieuwe keepster een bekende kleur, maar de WWNA dames zijn enorm blij en trots dat zij de komende tijd en hopelijk jaren het doel zal willen blijven verdedigen voor Dames1. Met 2 jeugdspelers Jasmijn en Kaylee moest het dan gaan gebeuren deze ochtend. Gelijk bij het beginsignaal van de wedstrijd probeerden de dames alles uit de kast te halen, maar keer op keer slaagden zij er niet in, de bal tussen de palen in het net te krijgen. Het was een wat rommelig begin en aan het spel te zien leek het erop dat de dames de zenuwen nog even niet de baas waren. Na ongeveer een dik half uur spelen ging het beter, er werd meer gecommuniceerd en de ballen kwamen bij de juiste personen in het veld aan. Jasmijn probeerde het van achter uit en zowaar tikte zij de 1-0 in. Een mooie solo actie werd beloond. Even later waren het de beide jeugdspelers die de trein aanstuurden: een mooie voorzet van Jasmijn aan Kaylee zorgde net voor rust voor de 2-0. Die jonge meiden doen het super bij de dames. Wat ook grandioos was dat de jongste meiden hun trainers Hans (trainer WWNA-VR1) en Yvonne (speelster KCVO VR1) kwamen aanmoedigen. Samen zijn we sterk: meisjes, meiden en dames WWNA, geweldig!!!!

RUST…………..

Na de rust, leek het of de dames er meer vertrouwen in hadden, de trein was in volle gang zullen we maar zeggen. Danique M. die een dijk van een wedstrijd voetbalde dacht: “Ik ga het van afstand maar eens proberen” En dat mag ze vaker doen want het resultaat was een prachtige goal 3-0. Helaas kwam er direct een tegengoal via binnenkant paal die Marleen uiteraard niet kon tegenhouden 3-1. Marleen die daarna nog een paar prachtige reddingen had, kreeg zelfvertrouwen en werd haar zenuwen de baas in haar eerste wedstrijd voor WWNA.

WWNA probeerde het opnieuw en een mooie voorzet van Noa kon Danique K. prachtig intikken met haar borst: 4-1.

KCVO probeerde het nog wel maar kwam niet meer aan voetballen toe, wat de WWNA dames wel lukte. Dit resulteerde in nog een mooie goal van Noa 5-1 en net voor het eindsignaal kreeg Marije de bal goed op de slof en scoorde de 6-1.

De ORANJE LEEUWINNEN van WWNA bedanken bij deze iedereen die een steentje bijdraagt aan dit mooie grote succes en zijn trots op de algehele leiding van het team, maar zeker ook de supporters niet te vergeten die met dit regenachtige weer de moeite namen om hen aan te moedigen.

Het winterkampioenschap hebben ze behaald door er met z’n allen voor te gaan. De dames hopen dan ook dat een ieder na de winterstop onze heldinnen een warm hart toe blijft dragen!

2018-12-03T21:34:08+00:00 maandag 3 december 2018|Nieuws, Speciaal|