Ongeslagen WWNA toch uitgebekerd

Home>Wedstrijdverslagen>Ongeslagen WWNA toch uitgebekerd

Ongeslagen WWNA toch uitgebekerd

WWNA heeft de poulefase van het bekertoernooi afgesloten met een 2-2 gelijkspel tegen Sportlust Vroomshoop. Na een eerder gelijkspel tegen De Gazelle (1-1) en een 0-2 overwinning bij Davo bleef de ploeg van trainer/coach Ralph Mens dus ongeslagen in de poulefase. De volgende werd desondanks niet gehaald. Die eer ging naar De Gazelle dat zondag met 0-5 won tegen Davo.

De voorbereiding voor de hoofdmacht is daarmee ten einde. Tegen Sportlust Vroomshoop werd bij vlagen erg goed gevoetbald en de ene kans was nog mooier dan de andere. Toch was het maar twee keer raak. In de openingsfase bediende Nick Agten spits Axel Hulzebos. De aanvaller schoot de bal achter Spotlust-doelman Frank Dubbink. Ook de tweede treffer kwam van de voet van Hulzebos. Zijn poging van afstand werd verkeerd ingeschat door de defensie en de doelman van Sportlust.

Ook tussendoor waren er goede kansen voor de thuisploeg. Zo schoot Maurice van Kampen oog-in-oog met de doelman net naast en ging een schot van Agten net over het vijandelijke doel. Een zou een makkelijke middag voor het gehavende WWNA kunnen worden, maar het tegendeel bleek waar.

De bezoekers kregen een ‘goedkope’ strafschop na vermeend hands en Dennis Jozic wist wel raad met het buitenkansje. Diezelfde Jozic zou ook na de thee verantwoordelijk zijn voor de 2-2. Eerst schoot Dinand Hankamp snoeihard op de lat, in de nastoot was Jozic succesvol voor zijn team.

In het vervolg vergat WWNA te voetballen en kwamen er over en weer mogelijkheden. Pas in de laatste 10 minuten nam zwart-wit het heft weer in handen. En hoe. Fraaie aanvallen, maar niet het fortuin. Hulzebos schoot net naast, Afgten net over op aangeven van invaller Thomas Fama en een schot van Ross Baars werd maar net gepakt door Dubbink. Weinig fortuin voor WWNA, dat desondanks klaar moet zijn voor de competitie.

Want die gaat komende week weer beginnen. Kampioenskandidaat Robur et Velocitas komt dan op bezoek in Wiesel.

Bekertoernooi:
WWNA – Sportlust Vroomshoop 2-2 (2-1). 11. Axel Hulzebos 1-0, 24. Hulzebos 2-0, 34. Dennis Jozic 2-1 (strafschop), 50. Jozic 2-2. Gele kaarten: Gerritsen (WWNA), De Vries, Jozic, Sickman (allen Sportlust). Scheidsrechter: J. Christian. Toeschouwers: 90.
WWNA: Jaspers; Coops (55. Fama), Gerritsen (80. Alofs), Korporaal, Van den Berg (55. Van Doornik); Hertgers, Baars, Agten; Van Kampen, Hulzebos, Wilpshaar.

2020-09-13T17:58:31+00:00 zondag 13 september 2020|Wedstrijdverslagen|