Ondanks verlies zit er zeker muziek in damesvoetbal bij WWNA

Home>Wedstrijdverslagen>Ondanks verlies zit er zeker muziek in damesvoetbal bij WWNA

Ondanks verlies zit er zeker muziek in damesvoetbal bij WWNA

Zondag 1 december moesten de dames voetballen zonder steun van  Hans hun trouwe trainer en coach. Via deze weg wensen zij hem een spoedig herstel. Activia uit stond vandaag op het programma. Roland nam de honneurs van Hans waar en deed dit perfect.

Een mistige morgen met veel zin om een stevig potje te voetballen, want Activia stond immers boven WWNA op de 2e plek. Gehavend met de nodige afwezigen konden ze gelukkig een beroep ons de meiden Joanne, Pien, Joy, Romee  en Jasmijn.

De wedstrijd begon. Het was aftasten hoe zij speelden. De dames hadden besloten om gelijk vol in de aanval te gaan en dat werd zeker nagestreefd.

De dames van Activia staan uiteraard niet voor niks op de 2e plek en gingen er ook volop tegenaan. Strijden als een malle mocht niet baten. Kansen die ze kregen werden helaas niet benut of tegengehouden door de goede keepster van de tegenstander. Helaas ging WWNA de rust in met een 3-0 achterstand.

Na rust werd er wederom enorm gevochten voor de bal en ging WWNA duels aan met zeker resultaat en dat werd beloond met een goal, stand 3-1. Niet veel later scoorde Activia de 4-1.

Opgeven was geen optie voor de dames en de meiden, ze wilden proberen er  een gelijkspel uit te halen. En zowaar werd het 4-2. Alles was nog mogelijk toch??? Helaas werd net voor tijd de eindstand op 5-2 gezet.

Ondanks de nederlaag hebben de dames waanzinnig hun best hebben gedaan met z’n allen.  Ondanks de tomeloze inzet van de meiden zat er geen overwinning in. Maar de grootste overwinning is toch wel dat we als dames en meiden plezierig gebruik kunnen maken van elkaar en dat is voor het damesvoetbal bij WWNA een groot goed en prachtig voor de toekomst. Er zit muziek in deze GROTE groep en daar mogen we met z’n allen enorm trots op zijn.

Aankomende zondag spelen de dames thuis tegen de koploper  Witkampers om 11.45 uur. Kom kijken als u tijd heeft naar dit dames/meiden team , want een 3e plek in de 4e klasse dit jaar is zeker de moeite waard.

2019-12-09T11:11:32+00:00 donderdag 5 december 2019|Wedstrijdverslagen|