WWNA met matig gevoel richting seizoenstoetje

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA met matig gevoel richting seizoenstoetje

WWNA met matig gevoel richting seizoenstoetje

Heel erg goed gemutst gaat de hoofdmacht niet richting de nacompetitie. Een vermoeid WWNA verloor in een draak van een wedstrijd met 2-3 van ZVV’56.

De laatste weken was het al niet groots wat de mannen van trainer/coach Bernard van Werven op de mat legden, maar de resultaten na 90 minuten waren in elk geval top. Drie zeges uit drie wedstrijden: daar kun je mee thuiskomen. Zondag tegen ZVV was het duidelijk anders. De bezoekers gokten met spelers als Tim ter Weeme, Oualid Akarkach en clubtopscorer Jim Florentinus op de counter en daar waren ze verdomd succesvol mee.

Al na 2 minuten spelen schoot Florentinus zijn 19e van het seizoen achter Wouter Jaspers, vlak voor de thee verdubbelde Akarkach de score. En WWNA? Dat rommelde lekker door. De manschappen van Van Werven kregen kansen, daar niet van, maar zo smeuïg als het spel eerder dit seizoen was, zo stroperig ging het tegen de buren uit Zevenhuizen.

Zo lag ZVV-doelman in de weg op een knappe inzet van Axel Hulzebos (op aangeven van Maurice van Kampen), kopte Steven Gerritsen net naast uit een hoekschop en volleerde Van Kampen naast het doel. Daarbij had WWNA ook nog eens de pech met ‘overtredingen’. Zowel Kristiaan Bax als Hulzebos werden geschept binnen de 16, maar leidsman Rutten toonde zich zondagmiddag geen ‘vriend’ van de thuisploeg. ZVV mazzelde, maar had even zo goed ook nog vaker kunnen scoren voor rust.

Na rust beet WWNA meer van zich af. Thomas Fama verving Wessel Langevoort, Bax ging het spel verdelen en het leverde direct mogelijkheden op. In eerste instantie vooral voor de bezoekers. Balverlies op de helft van ZVV leverde een pijlsnelle counter op. Florentinus ging er als een haas vandoor en stuitte vervolgens op Jaspers. Enkele minuten later mikte Ter Weeme op de paal en kwam WWNA goed weg.

In het vervolg was het vooral WWNA dat de lakens uitdeelde. Bax schoot na 65 minuten de aansluitende 1-2 binnen, Harleman dacht 2 minuten later aan de 2-2. Zijn treffer werd wegens buitenspel geannuleerd. Vijf minuten later kreeg Harleman alsnog zijn treffer: 2-2.

Het was wachten op de nekslag, maar WWNA kreeg ‘m… Hulzebos werd andermaal een strafschop onthouden en Florentinus besliste even later de wedstrijd met een indrukwekkende solo. Treffer 20. Topscorer werd hij niet in 4F. Dat werd ‘onze’ Hulzebos, samen met Pascal van ’t Erve van Apeldoornse Boys.

En waar WWNA met het nodige chagrijn richting nacompetitie leek te gaan, bleek uiteindelijk toch nog mee te vallen. Omdat Beekbergen het op eigen veld liet liggen tegen Dierense Boys (1-3), eindigde WWNA op de reguliere ranglijst toch nog als derde. Nee, WWNA is niet in vorm en vermoeid, maar nog 2 weken (hopelijk) volle bak en wie weet…

Vierde klasse F:
WWNA – ZVV’56 2-3 (0-2). 2. Jim Florentinus 0-1, 42. Oualid Akarkach 0-2, 65. Kristiaan Bax 1-2, 69. Jordy Harleman 2-2, 77. Florentinus 2-3. Gele kaarten: Langevoort, Bax (beiden WWNA). Scheidsrechter: M.M.T. Rutten. Toeschouwers: 175.
WWNA: Jaspers; Langevoort (53. Fama), Drost, Gerritsen, Buitenhuis; Agten, Korporaal, Harleman; Van Kampen, Hulzebos, Bax.

2019-05-26T21:24:37+00:00 zondag 26 mei 2019|Wedstrijdverslagen|