Nieuwsjaarsloop, zondag 8 januari 2023

Home>Nieuws>Nieuwsjaarsloop, zondag 8 januari 2023

Nieuwsjaarsloop, zondag 8 januari 2023

Het afgelopen jaar hebben wij onze kenmerkende gezelligheid en sportiviteit gevierd met het 75-jarig jubileum. Dit jaar willen wij graag doorpakken en onze traditionele nieuwjaarsloop aanpakken. De vernieuwde nieuwjaarsloop op zondag 8 januari 2023 betekent met z’n allen starten en daarna afzonderlijke routes lopen. Onder het mom van meedoen is belangrijker dan winnen, zal het wedstrijdaspect naar de achtergrond verdwijnen en willen wij jullie vragen elkaar te helpen over de streep te komen.

Op deze manier gaan we graag samen actief het nieuwe jaar in. Uiteraard volgt er na afloop een gezellige borrel op onze eigen WWNA-winterfair.

Wij willen de senioren, recreanten en J023 verzoeken eerst de mini’s en jeugd van de sanitaire voorzieningen gebruik te laten maken. Een warme kop choco, glühwein of wat lekkers van de oliebollenkraam zal op ons terras verkrijgbaar zijn. Wanneer iedereen weer fris en fruitig is, zal de traditionele nieuwjaarsreceptie starten.

Iedereen wordt om 11:00 uur verwacht op ons sportpark. Om 11:30 uur zal de gezamenlijke start plaatsvinden bij het kunstgrasveld. Daar wordt iedereen in het juiste startvak geplaatst. Tijdens het lopen zullen er borden te zien zijn met de routes voor zowel de mini’s, jeugd, senioren als voor de recreanten. Rond 13:00 uur is er in de kantine een leuke verassing voor alle mini’s en jeugd. Aansluitend zal om 14:00 uur de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie starten.

In de bijlage hebben we de routes toegevoegd. Lees deze alvast goed door, dan gaat het helemaal goedkomen.

Wij hopen iedereen zondag 8 januari 2023 in goede gezondheid te mogen verwelkomen, zodat wij gezamenlijk kunnen proosten op een gezond, sportief en succesvol voetbaljaar!

Meer informatie zoals de routes die gelopen worden, vind je hier.

2022-12-12T15:30:05+00:00 maandag 12 december 2022|Nieuws|