Nieuws vanuit de Technische Commissie Jeugd

Home>Nieuws>Nieuws vanuit de Technische Commissie Jeugd

Nieuws vanuit de Technische Commissie Jeugd

Beste voetballers van WWNA,

 

Afgelopen maandagavond heeft ook de Technische Commissie Jeugd (TCJ) het bericht ontvangen over het beëindigen van de competitie door de KNVB i.v.m. het Coronavirus. De TCJ vindt het enorm jammer om dit seizoen geen voetbal meer te zien op de velden van Sportpark Wiesel, uiteraard begrijpt de TCJ de beslissing van de KNVB en staat hier volledig achter.

De afgelopen periode heeft de TCJ de berichtgeving van de overheid en KNVB nauwlettend gevolgd. Aangezien de TCJ niet op de zaken vooruit wilde lopen heeft de TCJ eerst de maatregelen van de overheid willen afwachten. Nu er een definitief besluit is genomen over het definitief beëindigen van de huidige competitie kan de TCJ intern de mogelijkheden gaan bekijken om dit seizoen goed af te sluiten. Daarnaast is het nu de taak voor de TCJ om ervoor te zorgen dat de jeugdafdeling van WWNA, ondanks deze moeilijke situatie, voor komend seizoen goed gesteld staat.

Om deze periode toch bezig te kunnen blijven met de bal nodigt de TCJ jullie van harte uit om deel te nemen aan de voetbal challenges die 3x per week worden geplaatst op de Facebookpagina van WWNA. Wanneer je zelf een leuke challenge hebt bedacht wordt je van harte uitgenodigd om deze met de TCJ te delen!

Normaliter zou de komende periode in het teken komen te staan van selectieprocedures, inschrijven van teams voor komend seizoen bij de KNVB, de nieuwe teamindelingen voor komend seizoen en individuele gesprekken met trainers en spelers. Een aantal van deze zaken kunnen hun “normale” doorgang vinden en worden door de TCJ opgepakt. De selectieprocedures welke voor een aantal leeftijdscategorieën aan de orde zijn kunnen op dit moment niet plaatsvinden. De TCJ zal hierover in gesprek gaan om te kijken hoe hier het beste mee om gegaan kan worden op dit moment. Een mogelijke optie zou kunnen zijn om deze procedures in augustus/september plaats te laten vinden.

Voor het maken van de voorlopige teamindeling voor komend seizoen zijn meerdere opties mogelijk, ook hier gaat de TCJ inhoudelijk naar kijken en gaat de TCJ opzoek naar de beste oplossing in deze situatie.

Ook voor de TCJ is dit een unieke situatie waar de TCJ niet eerder mee te maken heeft gehad. De TCJ zal haar best doen jullie zo goed mogelijk te informeren over de huidige stand van zaken binnen onze jeugdafdeling. Wanneer nodig zullen wij telefonisch contact met jullie opnemen om zaken met elkaar te bespreken of om informatie in te winnen bij jullie.

De TCJ vraagt jullie begrip wanneer het beantwoorden van individuele vragen langer duurt dan normaliter gebruikelijk is.

Wanneer de situatie omtrent het Coronavirus verandert m.b.t. het voetballen bij WWNA zal de TCJ jullie hierover informeren.

Mochten er vanuit jullie vragen en/of opmerkingen zijn dan hoort de TCJ dat uiteraard graag. Eventuele vragen kunnen verstuurd worden naar Jerrald Petersen op emailadres: jerraldpeteren@outlook.com. De TCJ probeert deze vragen z.s.m. te beantwoorden.

De TCJ wenst jullie allen veel succes en sterkte in deze periode!

Namens de leden van de TCJ

2020-04-12T10:35:41+00:00 donderdag 2 april 2020|Nieuws|