Monsterzege voor WWNA Dames 1 in Ede!

Home>Wedstrijdverslagen>Monsterzege voor WWNA Dames 1 in Ede!

Monsterzege voor WWNA Dames 1 in Ede!

Zondag 6 september, de dames van WWNA gaan met frisse moed richting Ede voor de tweede bekerwedstrijd. Het team is nagenoeg compleet en lenen van dames 2 was deze keer dan ook niet nodig.

Na een warming up gaat de wedstrijd van start. Gelijk vanaf de eerste minuut kunnen de meegereisde toeschouwers, en dat waren er ook deze keer weer velen, genieten van goede combinaties en heerlijk samenspel. Dit komt doordat er genoeg ruimtes worden gecreëerd en er veel, héél veel goals gemaakt worden. Eigenlijk biedt de tegenstander Edesche Boys Vrouwen 1 weinig tot geen weerstand, waardoor er zo veel goals vallen.

Het is voor zowel de speelsters zelf en begeleiding, als voor de toeschouwers bijna niet bij te houden. Ook omdat er ook nog enkele goals zijn afgekeurd vanwege buitenspel (wat nog te betwisten valt). Al met al een wedstrijd om snel te vergeten in vele opzichten. Uiteraard is er een doelsaldo waar je ‘u’ tegen zegt, maar er wordt op een gegeven moment niet eens meer gejuicht bij het maken van een doelpunt en dat is toch wel ernstig te noemen. De dames die hun doelsaldo vandaag hebben opgekrikt zijn;  Noa 7x ,Joanne 5x,Kaylee 3x, Nathalie 2x, Lara, Inge en Romee ieder 1x.

Aanstaande zondag spelen de dames hun laatste bekerwedstrijd in deze ronde tegen KCVO thuis om 11.30, uiteraard hopen we dan weer op uw support en van de dames van KCVO wat meer weerstand.

2021-09-15T16:34:53+00:00 woensdag 15 september 2021|Wedstrijdverslagen|