Mens en Kloppers nu officieel bij WWNA

Home>Nieuws, Speciaal>Mens en Kloppers nu officieel bij WWNA

Mens en Kloppers nu officieel bij WWNA

Onder toeziend oog van het gehele hoofdbestuur en een flinke delegatie van de technische commissie hebben hoofdtrainer Ralph Mens en keeperstrainer Harry Kloppers donderdagavond hun handtekening op hun verbintenis met WWNA gezet.

Ralph Mens (47) is de opvolger van Bernard van Werven, die naar Orderbos vertrekt. Mens was in de afgelopen jaargang actief bij Koninklijke UD uit zijn woonplaats Deventer. Daarvoor had hij onder andere Groen Wit, Loenermark, Haarle, Witkampers, Helios, Beekbergen en Diepenveen onder zijn hoede.

De oefenmeester gaat komend seizoen voor handhaving met de selectie om er vervolgens een stabiele derdeklasser van te maken. En buiten de sportieve resultaten moet het team ook ‘herkenbaar voetbal spelen wat leuk is om naar te kijken’. Althans, dat staat te lezen in een interview dat Mens onlangs gaf aan de collega’s van Deventer Voetbal.

Kloppers is ook nieuw bij WWNA. De 54-jarige inwoner van Hall komt over van Eerbeekse Boys waar hij de doelmannen wijze lessen bijbrengt.

,,Ik heb altijd zelf gekeept bij SHE, maar moest in 1992 noodgedwongen stoppen. Zo ben ik het trainersvak ingerold. Ik deed opleidingen bij Frans Hoek en was werkzaam bij de Gelderse Keepersschool”, aldus Kloppers, die via de huidige keeperstrainer Marc Leerkes in contact kwam met WWNA. Kloppers kijkt uit naar het nieuwe avontuur. ,,Ik zie WWNA een beetje als Hall in het groot. Leuk en gezellig, maar ook nog eens ambitieus. Dat trok me aan. Het is een mooie, jonge groep en de keepers zijn ook nog eens goed. Dat is fijn om mee te werken.” Naast de keepers van de selectie gaat Kloppers ook aan de slag met de jeugdkeepers.

Hiermee is de invulling van de selectietrainers helemaal rond voor nieuwe seizoen. Al eerder werd bekend dat Christian Jansen ook komend seizoen het tweede elftal traint en coacht. Zijn team is nog in afwachting van eventuele promotie naar de reserve tweede klasse.

Foto: Voorzitter Gert Jan Wassink (links) en Ralph Mens ondertekenen de overeenkomst.

Foto: Ook Harry Kloppers is volgend seizoen WWNA’er.

 

Op de hoofdfoto: het hoofdbestuur en de technische commissie met de nieuwste aanwinsten: Ralph Mens en Harry Kloppers.

 

2020-06-12T19:37:16+00:00 vrijdag 12 juni 2020|Nieuws, Speciaal|