In Memoriam: Jan J. Bossenbroek (3 september 1943 – 10 juli 2020)

Home>Nieuws>In Memoriam: Jan J. Bossenbroek (3 september 1943 – 10 juli 2020)

In Memoriam: Jan J. Bossenbroek (3 september 1943 – 10 juli 2020)

Op 10 juli ontvingen wij bericht van het overlijden van Jan Bossenbroek. Een tijd je geleden vertelde hij dat hij ernstig ziek was en daarom afscheid moest nemen van zijn vrijwilligerswerk in de maandagochtendgroep van onze vereniging.

Diep respect hebben wij voor de wijze waarop hij met de ziekte en zijn afnemende krachten en mogelijkheden omging. Nu moeten we Jan definitief missen.

Wel zullen we nog regelmatig aan hem denken en zal hij deel uit maken van de verhalen die we ophalen waar Jan ook een rol in speelde. Jan was een vrolijke man en hij hield van gezelligheid.

Jan heeft ook als actief voetballend lid deel uitgemaakt van onze vereniging. Nooit op het hoogste niveau, maar wel met plezier. Dat was het voornaamste. Daarnaast heeft hij ook een periode deel uitgemaakt van het jeugdbestuur. De laatste jaren hielp hij op maandagmorgen bij het schoonmaken van ons clubhuis.

Wij verliezen in Jan een gewaardeerd lid en zijn dankbaar voor wat hij voor onze vereniging betekend heeft. Bovenal verliezen wij een mens in wiens nabijheid het prettig toeven was.

Zijn echtgenote, kinderen, klein- en achterkleinkinderen wensen wij sterkte en kracht bij dit verlies om uiteindelijk weer verder te kunnen.

Namens het hoofdbestuur van WWNA,
Gert Jan Wassink

2020-07-16T18:56:29+00:00 donderdag 16 juli 2020|Nieuws|