In Memoriam: Hans Karman

Home>Nieuws>In Memoriam: Hans Karman

In Memoriam: Hans Karman

In Memoriam

Hans Karman

24 oktober 1938 – 4 februari 2020

In de vroege avond van 4 februari ontvingen wij het bericht van het overlijden van Hans Karman. Een ieder die in dit bericht van overlijden werd betrokken, was er stil van. Wij zijn bedroefd door zijn heengaan. Hans was onze overbuurman en 63 jaar lid van onze vereniging.

In die vele jaren was hij actief als voetballer. Tot op het hoogste niveau heeft hij voor WWNA gespeeld en na die periode maakte hij nog geruime tijd deel uit van lagere elftallen. Hans was een liefhebber van de sport.

Niet alleen als voetballer was Hans actief. Hij was onder andere bestuurslid, kantinemedewerker en lid van de onderhoudsploeg. Gedurende vele jaren heeft Hans menig klus geklaard en vele technische storingen verholpen.

De laatste jaren liet zijn gezondheid hem wat in de steek. Dit weerhield hem er gelukkig niet van om met regelmaat met de camper op reis te gaan samen met zijn echtgenote. Tijdens zijn dagelijkse rondje met de hond sprak hij regelmaat bekenden van WWNA en  gaf dan blijk nog goed op de hoogte te zijn van het reilen en zeilen van de vereniging.

Wij verliezen in Hans niet alleen een zeer gewaardeerd lid, maar nog meer een mens waar je van op aankon.

Zijn echtgenote, kinderen, klein- en achterkleinkinderen wensen wij sterkte en kracht bij dit verlies om uiteindelijk weer verder te kunnen.

 

hoofdbestuur WWNA

2020-02-10T20:43:58+00:00 maandag 10 februari 2020|Nieuws|