In Memoriam: Dick Koldenhof (2 Mei 1947 –  5 December 2020)

Home>Nieuws, Speciaal>In Memoriam: Dick Koldenhof (2 Mei 1947 –  5 December 2020)

In Memoriam: Dick Koldenhof (2 Mei 1947 –  5 December 2020)

Meerdere keren in de week sprak ik Dick. Net op de fiets gearriveerd om weer aan zijn werk bij en voor WWNA te beginnen. Eerst even zitten, een shagje te draaien, even bijpraten en de werkzaamheden door nemen. Daar was niet veel tijd voor nodig. Dick wist wat er nodig was. En dan op de trekker, onverstoorbaar zijn rondjes draaien. Geen koffie, misschien na het werk een biertje.

En nu, vrij plotseling, is Dick er niet meer. De man waar wij diep respect voor hadden. De man die gehandicapt raakte, maar doorknokte om daar zo goed mogelijk mee te kunnen leven en functioneren.

En dan is hij er plotseling niet meer.

Dick, de man die jaren geleden, onze vereniging kwam versterken als speler van ons eerste elftal. Daarna nog voetbalde in het ‘vierde’, om aansluitend aan de slag gegaan als trainer van talrijke jeugdteams. Vele, vele leden hebben hem als jeugdspeler in die rol leren kennen en waarderen.

Jaren lang was hij ’s zondags op zijn vaste plek langs de lijn te vinden bij wedstrijden van het eerste elftal van WWNA. Vanaf de start van de biljartclub binnen onze vereniging, was Dick van de partij. Kortom, hij was en bleef betrokken.

Met diep respect voor zijn positieve levensinstelling nemen wij afscheid van een man die veel voor de vereniging heeft betekend. Wij zijn hem daarvoor veel dank verschuldigd. In onze herinnering leeft hij voort als een man die ons veel heeft meegegeven als mens. Een man waar je op kon bouwen.

Wij wensen Eef sterkte en kracht bij dit verlies om uiteindelijk weer verder te kunnen.

Namens het hoofdbestuur,
Gert Jan Wassink

 

2020-12-10T15:32:15+00:00 donderdag 10 december 2020|Nieuws, Speciaal|