Kom naar Sportpark Wiesel: vanaf woensdag!

Home>Nieuws>Kom naar Sportpark Wiesel: vanaf woensdag!

Kom naar Sportpark Wiesel: vanaf woensdag!

Nog een thuiswedstrijd volle bak voor onze mannen en daarna mogelijk nog een ‘echte’ finale met als doel handhaving in de derde klasse. Dat is de missie voor ons vlaggenschip deze week.

Woensdagavond komt vierdeklasser SDOL naar Sportpark Wiesel. Bij winst speelt WWNA zondag op neutraal terrein die finale. Eerst horde nummer een maar eens. De mannen hebben de afgelopen jaren ontzettend veel sportieve inzet voor onze club getoond. Van een grijze muis in de vierde klasse, naar een heuse derdeklasser. En zeker aan het begin van dit seizoen was het genieten geblazen. Mooie resultaten, de mouwen opstropen als het nodig was. Een echt en hecht team. WWNA in optima forma.

De tweede competitiehelft was het sportief allemaal wat minder, maar ondanks alle tegenslagen bleven ze er voor gaan. Onze mannen, en we noemen er een aantal: Wouter, Menno, Daniël, Niels, Nick, Jelte, Kristiaan, Axel, Thomas, Kevin, Sven, Richard, Arvid, Armend, Sander, Joey en al die anderen. Ze verdienen de steun van alle zwart-witten.

Kom woensdag klokslag half acht kijken, moedig ze aan en juich voor zwart wit. Dan is dat een mooie opmaat voor een geweldige jubileumweek. Want een tree lager, daar doen we het niet voor. We bestaan 75 jaar, daar hoort feest bij!

2022-06-13T19:55:59+00:00 maandag 13 juni 2022|Nieuws|