Koen de Groot  en Jort Buitenhuis geslaagd voor cursus verenigingsscheidsrechter

Home>Nieuws>Koen de Groot  en Jort Buitenhuis geslaagd voor cursus verenigingsscheidsrechter

Koen de Groot  en Jort Buitenhuis geslaagd voor cursus verenigingsscheidsrechter

Koen en Jort zijn geslaagd voor de cursus verenigingsscheidsrechter! Er werd begonnen met 17 cursisten die overal vandaan kwamen. Vanuit Hoevelaken, Harderwijk tot Beekbergen aan toe. De deelnemers moesten 4 lange cursusavonden volgen, verdeeld over ongeveer 4 maanden. Dit waren theorie- en praktijkavonden. Daarnaast kregen ze huiswerkopdrachten mee en ze moesten 4 stagewedstrijden bij onze vereniging onder begeleiding van een coach fluiten. Een flink traject dus.

Op 29 april was de laatste cursusavond waarbij ze tevens een spelregeltoets moesten afleggen. Er zijn tijdens de cursus veel deelnemers afgevallen door diverse oorzaken. Op de laatste avond bleven er nog 11 deelnemers over waarvan er ook nog eens 2 afvielen. Zij konden niet aan alle eisen voldaan. Het eindresultaat: 9 deelnemers die geslaagd zijn, waaronder ‘onze’ Jort en Koen. Een prima resultaat!

Laten we hopen dat we veel plezier aan deze aankomend scheidsrechters mogen hebben. En zoals altijd, dat kan niet zonder jullie steun. Heb begrip voor een verkeerde beslissing.

Dank aan de trainers/leiders van de teams waar de scheidsrechters hun stagewedstrijden hebben gefloten.

Reinier van Werven
scheidsrechterscoördinator WWNA

2019-05-03T10:04:35+00:00 vrijdag 3 mei 2019|Nieuws|