Joey Ensing komend seizoen terug bij WWNA

Home>Nieuws>Joey Ensing komend seizoen terug bij WWNA

Joey Ensing komend seizoen terug bij WWNA

Na een avontuur bij mede-vierdeklasser Victoria Boys keert Joey Ensing komend seizoen terug bij WWNA. De 34-jarige middenvelder was sinds 2004 al selectielid bij WWNA, maar vertrok vorig jaar bij zwart-wit om zijn geluk elders te beproeven.

Dat lukte ook. Ensing was vaak basisspeler bij Victoria Boys en hielp zijn team naar een mooie positie in de vierde klasse, de klasse waarin WWNA tot medio maart aan de leiding ging. Het verhaal is bekend, WWNA kreeg op basis van resultaten toch de promotie naar de derde klasse en dat bracht Ensing aan het twijfelen. Een terugkeer naar zijn oude liefde in combinatie met de mogelijkheid om nog een keer actief te zijn in de derde klasse.

,,Het was een moeilijke afweging, aldus Ensing. ,,Bij Victoria Boys had ik een mooi jaar en toen ik kwam ben ik perfect door iedereen opgevangen. Maar dit is dé kans om nog een keer op een hoger niveau te kunnen voetballen bij de club waar ik me heel prettig voel.’’

Met de terugkeer van Ensing heeft WWNA de tweede versterking binnen. Eerder werd bekend dat Luca Bouwmeester de overstap maakt vanuit de selectie van CSV Apeldoorn.

2020-06-12T07:28:44+00:00 donderdag 11 juni 2020|Nieuws|