(Jeugd)trainers gezocht

Home>Nieuws, Speciaal>(Jeugd)trainers gezocht

(Jeugd)trainers gezocht

Om ook aankomend seizoen de (jeugd)elftallen te kunnen voorzien van begeleiding is de TCJ op zoek naar enthousiaste trainers voor onderstaande elftallen:

 

JO17-02 

Voor de JO17-02 zoekt de TCJ een trainer die dit elftal 2x per week kan trainen en het team tijdens de wedstrijden op de zaterdagen kan begeleiden. De JO17-02 traint op de maandag- en woensdag avond.

 

G1

Voor de senioren G is de TCJ op zoek naar iemand die dit fantastische kampioensteam wil helpen begeleiden samen met de huidige begeleiding op de zaterdagen (1x per 2 weken) en waar mogelijk tijdens de training op dinsdagavond. 

 

JG1

Voor het jeugd G elftal is de TCJ op zoek naar iemand die dit team van 15 enthousiaste spelers training wil geven op de dinsdagavond samen met de huidige trainster. Wanneer je ook tijdens de wedstrijden op zaterdag (1x per 2 weken) zou willen helpen dan zou dit helemaal fantastisch zijn!

 

Voor het begeleiden van de WWNA G elftallen zou het fijn zijn als je affiniteit hebt met de doelgroep, maar dit is zeker geen pré!

 

Mocht je na het lezen van deze oproep vragen hebben of geïnteresseerd zijn, dan kun je contact opnemen met Erik Buitenhuis via e-mail: jeugdvoorzitter@wwna.nl

2019-05-10T06:26:39+00:00 vrijdag 10 mei 2019|Nieuws, Speciaal|