Internationale Pietenwedstrijd bij WWNA

Home>Nieuws>Internationale Pietenwedstrijd bij WWNA

Internationale Pietenwedstrijd bij WWNA

Dinsdagavond vond bij WWNA de jaarlijkse Internationale Pietenwedstrijd klaar en wat was het weer leuk!

Er zou om 18:00 uur gestart worden maar ook dit jaar konden de Pieten de weg naar WWNA niet vinden, ondanks alle goedbedoelde aanwijzingen van de Wegwijspiet.

Uiteindelijk werd Hoofpiet in de hefboom van de tractor gehesen om de weg te wijzen en na veel vertraging arriveerde het elftal dan eindelijk bij WWNA waar het team welkom geheten werd door “Juffrouw Marianneke” en maar liefst 30 kinderen die stonden te trappelen van ongeduld.

Na het welkom en de begroetingen over en weer vond er een korte gezamenlijke warming up plaats, waarna de wedstrijd dan toch eindelijk kon beginnen.

Omdat de Pieten elk jaar heel erg vals spelen, had WWNA voor 2 scheidsrechters gezorgd zodat de wedstrijd nog enigszins ordelijk zou verlopen. Maar niets was minder waar. De Pieten speelden opnieuw vals waar ze maar konden, maar gelukkig waren de WWNA talentjes hierop voorbereid en wisten ze de Pieten al gauw op achterstand te zetten.

De eindstand werd uiteindelijk 6-0. Dus opnieuw werd de mega grote beker gewonnen door WWNA.

Na de wedstrijd en de prijsuitreiking stond voor alle kinderen warme chocolademelk klaar en kreeg een ieder een klein presentje. De Pieten hebben beloofd vanaf nu volop in training te gaan omdat ze volgend jaar toch echt die beker willen winnen.

Helaas was het daarna dan toch ook echt al weer tijd om het Pietenteam uit te zwaaien.

Jongens en meisjes van de Minipups, JO8 en JO9 wat hebben – ondanks dat er allerlei aanpassingen waren vanwege Corona – weer een plezier gehad met elkaar en wat hebben jullie fantastisch gevoetbald!

Voor nu zit het er helaas weer op, tot volgend jaar!

2021-12-21T13:33:57+00:00 woensdag 24 november 2021|Nieuws|