Interactieve spelregelavond bij SAO Apeldoorn op 30 augustus

Home>Nieuws, Speciaal>Interactieve spelregelavond bij SAO Apeldoorn op 30 augustus

Interactieve spelregelavond bij SAO Apeldoorn op 30 augustus

Namens onze scheidsrechterscoördinator graag aandacht voor het volgende:


Geacht bestuur, Geachte scheidsrechterscoördinatoren,

Bij dezen nodigt de SAO Apeldoorn alle trainers, aanvoerders, clubscheidsrechters, assistent-scheidsrechters en andere geïnteresseerde leden van uw verenging uit voor een informatieve en interactieve spelregelavond op vrijdag 30 augustus bij de SAO Apeldoorn, aanvang 20:00.

Komend seizoen wordt een groot aantal spelregels gewijzigd en ook over de ‘oude’ spelregels bestaat soms onduidelijkheid op het voetbalveld. Daarom organiseert de SAO Apeldoorn op vrijdag 30 augustus een interactieve spelregelavond. Uiteraard wordt de uitleg van de spelregels ondersteund met videobeelden.

Ik verzoek u om bovenstaande spelregelavond onder de aandacht te brengen van uw trainers, aanvoerders, clubscheidsrechters, assistent-scheidsrechters en andere geïnteresseerde leden. Ik verneem graag met hoeveel leden u naar de spelregelavond komt. Wacht niet te lang met aanmelden, want vol is vol.

Met sportieve groeten,

Jelle Besselsen
Secretaris SAO Apeldoorn


Graag even opgeven bij mij. Een kans voor iedereen om enige kennis op te doen. Doe het wel snel, zoveel plaats is er niet .

Reinier van Werven
scheidsrechterscoördinator  WWNA

2019-08-23T20:47:27+00:00 donderdag 22 augustus 2019|Nieuws, Speciaal|