Inspiratieloos WWNA onderuit bij ZVV’56

Home>Wedstrijdverslagen>Inspiratieloos WWNA onderuit bij ZVV’56

Inspiratieloos WWNA onderuit bij ZVV’56

De competitie lag een maand stil. Je zou in algemeenheid verwachten dat alle mannen stonden te trappelen om de draad weer op te pakken. De koploper liet zondag in de noordelijke derby wat anders zien en dat was niet de juiste mentaliteit om de titelkansen te vergroten. Een gemiste kans, ZVV’56 won op eigen veld verdiend met 1-0.

Anderhalve kans over de gehele wedstrijd en daarmee was de dadendrang van WWNA wel gedaan. Een vlammend schot van Thomas Fama was na 39 minuten de eerste mogelijkheid van WWNA in de wedstrijd. Kerry van Amersfoort redde en in de nastoot was er geen WWNA’er te bekennen. De aanvallers waren eigenlijk constant een stapje te laat op het zware veld in Zevenhuizen.

Even daarvoor was de thuisploeg via Jim Florentinus op voorsprong gekomen. Ietwat gelukkig, dat wel. De aanvoerder verlengde een voorzet en zo ‘boogde’ de bal zo over Daniël Jansen heen. Een tikje, tijd genoeg om de wedstrijd te kantelen.

Maar dat liep dus anders en het treffen met de buren leverde slechts averij op. Bernard van Werven kon als excuus opvoeren dat-ie Wouter Jaspers, Nick Agten, Maurice van Kampen en Arvid Korporaal miste, maar hij gebruikte dat geen seconde. Er stond nog steeds een bovenmodale vierdeklasser binnen de lijnen, maar die waren domweg niet scherp en bevlogen genoeg om ZVV’56 over de knie te leggen.

Tijd om te treuren is er niet. Na weken zonder voetbal, staat er een drukke periode op het programma. Te beginnen komende zondag bij Groen Wit’62. Die ploeg kreeg ook een tikkie te verwerken na een nederlaag bij runner-up Twello.

Vierde klasse F:
ZVV’56 – WWNA 1-0 (1-0). 22. Jim Florentinus 1-0. Rode kaart: 87. Wessel Langevoort (WWNA). Gele kaarten: Speek, Schildkamp (beiden ZVV’56), Baars, Drost (beiden WWNA). Scheidsrechter: R. Kardijk. Toeschouwers: 100.
WWNA: Jansen; Langevoort, Drost, Sellaiyah, Buitenhuis (75. Wilpshaar); Hertgers, Baars, Van den Berg; Fama, Hulzebos (80. Gerritsen), Bax.

2020-03-01T22:19:36+00:00 zondag 1 maart 2020|Wedstrijdverslagen|