• Met voetballen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Zelfs kinderen van 5 en 6 jaar (jongens en meisjes) kunnen al in clubverband, op een speelse manier en onder begeleiding kennismaken met het voetbalspel. Speciaal voor hen is de Mini league regio Apeldoorn opgericht.

    De Mini League is een samenwerkingsproject van verschillende voetbalverenigingen. Door die samenwerking kunnen de voetballertjes in toernooivorm en in club-/teamverband tegen leeftijdsgenoten van andere clubs spelen.

    Er zijn weinig spelregels, zodat de kinderen volop kans krijgen zelf het spel te ontdekken.

    De spelopzet van het toernooi heeft een vaste en herkenbare structuur zodat de kinderen zich snel thuis en zeker voelen. De aan de Mini League regio Apeldoorn deelnemende clubs organiseren de wedstrijden per toerbeurt (zie de agenda). Wij nodigen u en uw kind(eren) van harte uit om een keer te komen kijken!

  • Peuterpups ook actief bij WWNA

    WWNA heeft ook de mogelijkheid voor kinderen vanaf ongeveer 2,5 jaar om mee te doen met het Peutervoetbal. Elke zaterdagmorgen worden de kleintjes bezig gehouden met oefeningen die aan de voetbalsport zijn gerelateerd. Heel leuk om die kleintjes bezig te zien en op deze wijze worden ze al een beetje bekend gemaakt met het voetbalspelletje. Kom gerust een keer kijken op zaterdag rond de klok van 9 uur.