Indelingen en programma’s bekend: hoofdmacht opent 4F tegen Activia

Home>Nieuws>Indelingen en programma’s bekend: hoofdmacht opent 4F tegen Activia

Indelingen en programma’s bekend: hoofdmacht opent 4F tegen Activia

Het seizoen 2022/2023 krijgt hoe langer hoe meer vorm. De competitie-indelingen zijn bekendgemaakt op voetbal.nl en ook de programma’s zijn vastgesteld.

Het eerste elftal begint de nieuwe competitie op zondag 25 september met een thuiswedstrijd tegen Activia. Die ploeg degradeerde net als WWNA vorig seizoen uit de derde klasse. Een week later nemen de mannen van trainer Harold Valkenburg het op tegen Orderbos. Een weerzien met onze oude hoofdtrainer Bernard van Werven én de eerste van veel stadsderby’s. De reguliere competitie loopt tot 14 mei. In het slotweekeinde speelt WWNA thuis tegen Klarenbeek.

Het tweede elftal van WWNA begint de nieuwe competitie eveneens op 25 september. De mannen van trainer Christian Jansen spelen dan bij DVV in Duiven, een week later speelt ons tweede thuis tegen Angeren. De eerste derby staat op 30 oktober op het programma wanneer Groen Wit 2 naar Wenum Wiesel komt.

En dan de vrouwen. Zij spelen dit jaar in de vierde klasse en ontvangen Lemerleveld 2 op 25 september voor de eerste competitiewedstrijd. Stadsderby’s staan er dit seizoen op het programma maar met tegenstanders als Activia, V en L en CCW’16 zijn er voldoende regionale tintjes.

2022-08-20T10:32:15+00:00 zaterdag 20 augustus 2022|Nieuws|