• In memoriam Cor Brinkman

 • In Memoriam

  Cornelis (Cor) Brinkman

  30 mei 1946 – 8 mei 2023

   

  Na een werkzaam leven, nog zo kort nadat hij gestopt was met zijn bedrijf, is op 8 mei 2023 veel te vroeg overleden Cor Brinkman, in de leeftijd van bijna 77 jaar. Cor was 63 jaar lid van onze vereniging. Gedurende een lange reeks van jaren was hij ook een actief lid. Hij droeg WWNA nog altijd een warm hart toe.

  Cor heeft meerdere jaren als voetballer deel uitgemaakt van verschillende teams. In de hoogtijdagen van het succesvolle eerste team van WWNA, dat in de jaren 80 promoveerde naar de 4e klasse KNVB, maakte hij als assistent scheidsrechter (grensrechter) deel uit van dat team. Cor stond midden in de vereniging. Vele, vele jaren is hij onze vereniging blijven steunen als sponsor en daarnaast shirtsponsor van WWNA A1, het huidige onder 19 elftal. Menigmaal heeft hij bijgedragen aan de aankleding van feestlocaties met prachtige grote en decoratieve planten.

  Cor was een uniek mens. Een man waar je op kon bouwen. Wij zijn hem  veel dank verschuldigd. Hij heeft meegebouwd en bijgedragen aan de ontwikkeling van onze vereniging.

  Wij wensen Minie, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind de sterkte en kracht om dit verlies te kunnen verwerken.

  Het Bestuur