Hoofdmacht pakt punt tegen Veluwezoom

Home>Wedstrijdverslagen>Hoofdmacht pakt punt tegen Veluwezoom

Hoofdmacht pakt punt tegen Veluwezoom

WWNA heeft zondagmiddag een punt overgehouden aan het treffen met Veluwezoom. In Rozendaal eindigde het duel in 2-2. Voor WWNA was Axel Hulzebos tweemaal trefzeker. De laatste tien minuten speelde WWNA in ondertal. Daniël van Doornik kreeg rood voor het ‘vriendelijk’ hanteren van de noodrem.

Nederlagen en een zege. Dat had WWNA in de prille fase van de competitie al meegemaakt, een puntendeling nog niet. Maar daar kon de ploeg van trainer Harold Valkenburg zondag wel genoegen mee nemen. Voor rust was het een tamme wedstrijd waarin de thuisploeg via Mike Hieltjes op voorsprong kwam. WWNA kwam niet verder dan een uithaal van Hulzebos op aangeven van Thomas Fama, een schot van Van Doornik en een voorzet van Ivor Joinker, die door doelman Bilal Koolman onschadelijk werd gemaakt net voordat Menno Sellaiyah bij de bal kon.

Twee verse wissels en nieuwe energie zorgden voor de beste WWNA-fase van het seizoen. De achterstand verdween als sneeuw voor de zon. De eerste invaller, Raymon Wilpshaar, bracht Hulzebos in scoringspositie, de tweede (Jampie Schild) deed hetzelfde. Ook hier wist Hulzebos wel raad mee. Het was wachten op meer en Fama was er dichtbij, maar zijn inzet ging over.

En waar WWNA het liet liggen, ging de thuisploeg wel goed om met hun eerste kans na de thee. Devlin te Braak profiteerde optimaal en scoorde de 2-2. Nu was de ploeg van Valkenburg het spoor even bijster en was het wachten op de 3-2. Die niet zou komen. Ook niet voor WWNA. Armend Ademaj hield nog een paar keer zijn doel op fabuleuze wijze schoon en had ook het geluk dat Sellaiyah de bal van de lijn wegkopte. In ondertal hoopte WWNA op een serieuze uitval, maar afgezien van een vrije trap in de absolute slotfase kwam de ploeg niet meer.

Achteraf mag de equipe blij zijn met een punt. De achterstand op de kop loopt op en daarmee moet de ploeg de verwachtingen in negatieve zin even bijstellen. Het wordt tijd voor een lekker serie. Om aan het vertrouwen te werken, om weer aansluiting te gaan vinden. Te beginnen komende week tegen het verrassend sterk acterende EDS.

Vierde klasse F:
Veluwezoom – WWNA 2-2 (1-0). 26. Mike Hieltjes 0-1, 48. Axel Hulzebos 1-1, 53. Hulzebos 1-2, 63. Devlin te Braak 2-2. Rode kaart: 80. Daniël van Doornik (WWNA). Gele kaarten: Bouwkeet, De Geest, Van den Dam (allen Veluwezoom), Gerritsen, Sellaiyah (beiden WWNA). Scheidsrechter: J. Millard. Toeschouwers: 100.
WWNA: Ademaj, Van Doornik, Gerritsen (63. Langevoort), Sellaiyah, Coops, Drost, Van Oosterhout (46. Schild), Agten, Fama (81. Berends), Hulzebos, Jonker (46. Wilpshaar).

2022-10-30T17:33:30+00:00 zondag 30 oktober 2022|Wedstrijdverslagen|