Hoofdmacht op halve kracht langs hekkensluiter

Home>Wedstrijdverslagen>Hoofdmacht op halve kracht langs hekkensluiter

Hoofdmacht op halve kracht langs hekkensluiter

Een kwartier voetballen en het zat er zondagmiddag op voor WWNA. Thomas Fama en Menno Sellaiyah scoorden en daarna kon de nieuwe koploper van de vierde klasse F de teugels laten vieren. Met minimale inspanning werd het arme TKA met 5-1 geklopt.

Nooit werd het een echte wedstrijd. De bezoekers konden niet beter, de spelers van WWNA speelden met de handrem erop. Het gevolg: niemand had een echt leuke middag. Niet terecht omdat er voor de hoofdmacht van scheidend trainer Bernard van Werven genoeg reden om te lachen was. Voor het eerst in de historie is het eerste elftal koploper in de vierde klasse. Een tussentijdse prestatie van formaat. Voor wat het waard is, want de echte beloning moet aan het einde van de competitie volgen.

Zondag ging het dus gemakkelijk. Fama scoorde met een prachtige stift 1-0, Sellaiyah kon eenvoudig binnen schieten na voorbereiden van Axel Hulzebos. De 3-0 kwam uit een strafschop. Maurice van Kampen schoot raak nadat Hulzebos in de 16 tegen het kunstgras gewerkt werd. Toen Fama 2 minuten later ook nog de 4-0 tegen de touwen knalde was het vuurwerk van de thuisploeg wel voorbij. Sterker, de enige TKA-kans van de wedstrijd was gelijk raak. Ali Omar schoot met scherp.

Na de thee schoot alleen Van Kampen nog raak en daarna was het gedaan met de treffers. WWNA was niet meer scherp, de mannen stonden vaak (wel of niet terecht) buitenspel en de tegenstander nodigde niet uit om er nog eens echt voor te gaan.

Drie punten, strik erom en door. Over twee weken… Want dan komt Beekbergen naar Wenum Wiesel en moet WWNA weer eens laten zien dat het echt kan omgaan met de nieuwe situatie: Beekbergen, Twello en Klarenbeek wachten dit kalenderjaar nog. Kan WWNA de winterkampioen worden?

Vierde klasse F:
WWNA – TKA 5-1 (4-1). 3. Thomas Fama 1-0, 16. Menno Sellaiyah 2-0, 34. Maurice van Kampen 3-0 (strafschop), 36. Fama 4-0, 42. Ali Omar 4-1, 47. Van Kampen 5-1. Gele kaarten: Baars, Hertgers (beiden WWNA). Scheidsrechter: O. Arslan. Toeschouwers: 110.
WWNA: Jaspers; Baars, Gerritsen, Drost, Van den Berg (52. Korporaal); Baak (38. Hertgers), Sellaiyah, Bax (65. Roossien); Van Kampen, Hulzebos, Fama.

2019-11-24T17:42:02+00:00 zondag 24 november 2019|Wedstrijdverslagen|