Hoofdmacht ondanks vrij weekeinde steviger aan kop

Home>Wedstrijdverslagen>Hoofdmacht ondanks vrij weekeinde steviger aan kop

Hoofdmacht ondanks vrij weekeinde steviger aan kop

Niet spelen en toch de winnaar van het weekeinde zijn. Het overkwam het elftal van trainer Bernard van Werven dit weekeinde. Zijn team sloeg vanwege een oneven aantal verenigingen in de competitie een weekje over, maar zag concurrenten Twello en Loenermark averij oplopen.

Runner-up Twello verloor op eigen veld verrassend van Deventer, dat tot aan zondag pas 4 punten had. Loenermark ging over de knie bij Beekbergen (3-1). De nieuwe nummer 3 is Orderbos dat zondag won van Klarenbeek.

WWNA stond er al lekker voor in de vierde klasse F, maar met het verlies van Twello staat de equipe er nu nog beter voor. WWNA heeft 2 punten meer dan de Twellonaren en daarnaast heeft de ploeg van Van Werven nog een wedstrijd tegoed: de zondag voor Kerst halen de mannen in bij Klarenbeek.

Een periodetitel lonkt, het winterkampioenschap ook. De tussentijdse haven is in zicht, maar de mannen weten ook dat er voor de winterstop nog 3 zware potten wachten. Tegen Klarenbeek dus op 22 december. Maar ook volgende week thuis tegen Beekbergen en een week later bij de huidige nummer 2 Twello. Spannend!

2019-12-01T20:47:47+00:00 zondag 1 december 2019|Wedstrijdverslagen|