Hoofdmacht lijkt na ‘clean sheet’ klaar voor competitie

Home>Wedstrijdverslagen>Hoofdmacht lijkt na ‘clean sheet’ klaar voor competitie

Hoofdmacht lijkt na ‘clean sheet’ klaar voor competitie

De laatste bekerwedstrijd tegen Vaassen resulteerde zondagmiddag in een eenvoudige 0-5 overwinning. WWNA ging in de poule over Vaassen heen, maar DSVD won de poule. Die ploeg won de laatste poulewedstrijd ruim van Ulu Spor waarmee zij doorgaan naar de knock-out-fase.

Trainer Bernard van Werven en zijn mannen zullen er niet om malen. Zij leverden een bijna-galavoorstelling af op Sportpark De Kouwenaar. Voor rust scoorden Krisiaan Bax en Axel Hulzebos, na de thee scoorden invaller Arvid Korporaal (2) en andermaal Hulzebos. Het werd 0-5 tegen de derdeklasser, maar qua kansen had WWNA de tien makkelijk vol kunnen maken.

Het arme Vaassen, dat een teambuildingsweekeinde achter de rug had, wist niet waar het het moest zoeken. Links en rechts werden de spelers voorbij gelopen. De ploeg kreeg maar geen vat op alle linies van WWNA. Ongekende luxe voor de equipe van Van Werven, die eerder in de voorbereiding ook al een keer van Vaassen won.

Na 20 minuten opende Bax de score. De middenvelder kon de hoek uitkiezen en schoot eenvoudig binnen. Amper 2 minuten later verdubbelde Hulzebos de score met een fraaie stift. Tot de thee was het prijsschieten voor WWNA, maar doelpunten vielen er niet.

Ook na de pauze behield WWNA het initiatief. Vlotte aanvallen leverden tot 20 minuten voor tijd geen doelpunten op. De invallers Raymon Wilpshaar en Korporaal brachten nieuw elan. Wilpshaar ontsnapte op rechts, trok voor en voor Korporaal was het een koud kunstje om 0-3 binnen te werken. Niet veel later bediende Hulzebos opnieuw Korporaal die dus ook voor de 0-4 zorgde. In de slotminuten kreeg alleen Alex Sangers namens de thuisploeg nog een kans. Wouter Jaspers keepte attent en pareerde de inzet. Het slotakkoord was voor Hulzebos die op de rand van de 16 de laatste treffer tegen de touwen schoot.

Met de ruime, afgetekende zege komt een eind aan een maand voorbereiding. WWNA liet zich zien in het toernooi van KCVO en liet ook in het bekertoernooi bij vlagen mooie dingen zien. Zondag voor het ‘echie’, wanneer Orderbos op bezoek komt.

Bekerwedstrijd:
Vaassen – WWNA 0-5 (0-2). 20. Kristiaan Bax 0-1,  22. Axel Hulzebos 0-2, 72. Arvid Korporaal 0-3, 83. Korporaal 0-4, 90. Hulzebos 0-5.
WWNA: Jaspers; Langevoort, Gerritsen, Sellaiyah (58. Drost), Buitenhuis; Hertgers, Baars, Bax; Fama (71. Korporaal), Hulzebos, Van Kampen (55. Wilpshaar).

2019-09-15T18:43:37+00:00 zondag 15 september 2019|Wedstrijdverslagen|