Hans Wijgers tijdelijk terug bij WWNA

Home>Nieuws>Hans Wijgers tijdelijk terug bij WWNA

Hans Wijgers tijdelijk terug bij WWNA

De Commissie Voetbalzaken van WWNA heeft oud-trainer/coach Hans Wijgers weten te strikken als ad-interim trainer bij het tweede elftal. Deze positie kwam in de afgelopen weken vacant omdat de huidige trainer/coach William Hulshof de kans kreeg om nu al hoofdtrainer te worden bij vijfdeklasser Wissel.

Wijgers was al eerder werkzaam bij WWNA. Daarna trainde hij de ‘reserves’ van KCVO en was hij onder andere actief bij Activia, Owios en Terwolde. Hans neemt met ingang van komende dinsdag het tweede elftal onder zijn hoede tot het einde van het seizoen. In het nieuwe seizoen gaat hij aan de slag als trainer van het tweede elftal van ‘buurman’ Robur et Velocitas.

Hans is een enthousiaste trainer en heeft zin in de tweede seizoenshelft. Hulshof gaat dus nu al aan de slag bij Wissel. In goed overleg wilde WWNA Hulshof deze kans niet ontzeggen. Met Hans als snelle opvolger kunnen we Hulshof die kans ook geven.

De spelers hebben vanmiddag hun oud-trainer een mooi afscheidscadeau gegeven. Bij Victoria Boys 2 werd met 1-5 gewonnen, waarmee de ploeg afstand neemt van de laagst geklasseerde teams. Een smetje was er wel: Hulshof kreeg in zijn afscheidswedstrijd de rode kaart getoond…

2019-02-03T18:49:51+00:00 zondag 3 februari 2019|Nieuws|