Grandioos optreden van Dames in de kraker tegen Raalte

Home>Wedstrijdverslagen>Grandioos optreden van Dames in de kraker tegen Raalte

Grandioos optreden van Dames in de kraker tegen Raalte

Zondag was het zover: de wedstrijd tegen Raalte. Het team dat net onder WWNA staat en meedingt voor het kampioenschap. De dames hadden maar 1 doel en dat was WINNEN!

Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd was begonnen en de spanning is te snijden. De dames vochten vanaf minuut 1 voor de bal. Ze gingen ervoor. Toch wel met een beetje zenuwen. Het was een wat rommelig begin met een scheids die buitenspel niet zag terwijl de grensrechter duidelijk vlagde.

Al snel in de wedstrijd kwam WWNA op achterstand: 1-0. Wat was de goal van Noa een bevrijding: 1-1. Zenuwslopend om naar te kijken, maar wat waren onze dames scherp! Een waren een paar mooie kansen die er helaas niet in gingen.

Een minuut of 10 voor rust was het WWNA die het spel beheerste en de 1-2 lag op de loer. En wat een ontlading toen Wendelien het net wist te bereiken.

Even een time-out in de kleedkamer om na rust weer vol aan de bak te gaan. Fabienne die gevraagd was om mee te doen in verband met ziekte, schoot op doel en tot ieders verbazing zat hij in het net. De 1-3 voorsprong was een feit.

Maar het bleef oppassen en spannend, Marije die de 1-4 intikte kon haar geluk niet op. De vraag was; kunnen de dames deze voorsprong vasthouden tot het eindsignaal?

Al snel na de goal van Marije wist Raalte te scoren. Door kordaat optreden en een enorme vechtlust van een ieder wist Marije vervolgens ook de 2-5 in te tikken.

De wedstrijd was nog niet gespeeld en beide teams probeerden met man en macht te scoren. Gelukkig voor WWNA wist Marije ook de 2-6 in te tikken….

Het kon nu toch niet meer mis gaan?

Met nog een minuut of 8 op de teller raakte Marleen, die geweldig stond te keepen, geblesseerd.

Helaas kwam er in de slotfase nog een tegendoelpunt, maar toen……het eindsignaal. Wat een ontlading, wat een vreugde en wat verdiend. De WWNA leeuwinnen hebben laten zien wat een team is en wat vechtlust is. En dat werd beloond.

Grandioos dames! Het kampioenschap is weer een stapje dichterbij, maar juich nog niet te vroeg. Er zijn nog 3 wedstrijden te gaan.

Een ieder die het leuk vindt om de WWNA dames te komen aanmoedigen is van harte welkom! Aanstaande zondag spelen de dames van WWNA thuis tegen Wijhe, om 11.15 uur.

2019-04-10T08:26:32+00:00 maandag 8 april 2019|Wedstrijdverslagen|