Goede start competitie van de MO17

Home>Wedstrijdverslagen>Goede start competitie van de MO17

Goede start competitie van de MO17

De 1e uitwedstrijd tegen HSV Dronten was superspannend en werd in de laatste minuut van de blessuretijd met veel doorzettingsvermogen beslist met een 4-5 overwinning. Afgelopen donderdag tegen SDV Barneveld was een wedstrijd van de gemiste kansen maar werd wel met een 7-1 zege beslist. Deze had eigenlijk gewonnen moeten worden met dubbele cijfers, aangezien het grote aantal kansen voor rust.

Afgelopen zaterdag mochten de meiden opnieuw thuis aantreden tegen VVOG.

Voordat de wedstrijd begon bedankten zij namens het hele team de scheids voor zijn vrijwillige bijdrage waarmee hij het mogelijk maakt om jong en oud plezier te laten beleven aan een potje voetbal . Dit in het kader van de Week van de scheidsrechter door hem een bloemetje aan te bieden.

Hierna kon de wedstrijd beginnen. Al snel werd er gescoord door Hilde, Joanne, Joy 2x , Fabienne en was er ook nog een bal op de paal van Celine en op de lat van Jay. Net voor rust maakt de tegenstander er 5-1 van. Na rust bleven de meiden lekker voetballen door de bal goed rond te spelen en werden er nog de nodige goals aan toegevoegd, Kaylee 2x, Hilde 2x , Romée 1x en Joanne 2x en werd er een ruim verdiende overwinning neergezet : 12-1. Klasse gedaan meiden!!!!

2018-10-17T08:20:01+00:00 zondag 7 oktober 2018|Wedstrijdverslagen|