Gezocht: foto’s van WWNA!

Home>Nieuws, WWNA 75 jaar>Gezocht: foto’s van WWNA!

Gezocht: foto’s van WWNA!

Heb jij het al in de agenda genoteerd? Van 16 tot 19 juni 2022 vieren we het 75-jarig jubileum van WWNA! Ondanks dat dat nog even duurt, hebben we natuurlijk al 74 mooie voetbaljaren erop zitten. In aanloop naar het jubileum duiken we de geschiedenis van WWNA in. En jij kan hierbij helpen! Hoe? Lees dan snel verder.

Aan het begin van ieder seizoen is het weer vaste prik: de teamfoto. De eerste wedstrijden zijn weer gespeeld en de kans is groot dat jij samen met je teamgenoten mocht klaarstaan voor Gert Heerema of Ingrid Fama. Allebei zijn ze vaak op de Wenumse velden te vinden met een camera in de hand.

“Vorig jaar heb ik heel wat teams op de foto gezet. Dit jaar is het wat lastiger in te plannen. WWNA moet de thuisspelende ploeg zijn en ik moet dan in dat weekend vrij zijn. Ik werk in de kraamzorg en daar is het op dit moment erg druk. Maar als ik kan, dan vind ik het erg leuk om te doen,” legt Ingrid uit. “Gelukkig vind ik vaak samen met Gert de oplossing”.

“In eerste instantie ben ik betrokken bij WWNA door mijn man Maurice. Maar nu natuurlijk ook door zoon Thomas. In het begin maakte ik vooral foto’s van Thomas. Hij wilde niet poseren voor een foto, dus zo kon ik toch foto’s maken en dat vond hij ook prima. Op een gegeven moment vroegen teamgenoten ook of ik foto’s van ze kon maken tijdens de wedstrijd. Eigenlijk vind ik dat ook het leukst, actiefoto’s maken. Soms is het ook een beetje geluk hebben dat je op het juiste moment klikt. Na een wedstrijd kan ik zo 500 foto’s hebben die ik vervolgens uitzoek”.

Niet altijd neemt Ingrid de camera mee: “Als ik foto’s maak, dan mis ik veel van de wedstrijd. Je bent zo bezig met waar de bal heengaat en wat er gaat gebeuren, dat je niet bezig bent met het spelletje. Maar voetbalelftallen reageren altijd heel enthousiast als ik foto’s maak. Steeds vaker gebeurt het ook dat de tegenstander vraagt of ze de foto’s mogen hebben’’.

Heb jij net als Ingrid ook weleens de camera in je hand gehad en heb jij nog mooie, leuke of grappige foto’s van WWNA? Dan zien wij deze graag tegemoet!

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je meehelpen met het 75-jarig jubileum? Dat waarderen we enorm! Neem contact op met Charel van den Hul via evenementen@wwna.nl of via 06-30713359.

 

2021-09-16T21:34:00+00:00 donderdag 16 september 2021|Nieuws, WWNA 75 jaar|