Foto’s kijken! Ons prachtige complex door de jaren heen

Home>Nieuws, WWNA 75 jaar>Foto’s kijken! Ons prachtige complex door de jaren heen

Foto’s kijken! Ons prachtige complex door de jaren heen

In 2022 is het zover; WWNA bestaat 75 jaar! Daarom nemen we jullie graag eens mee in een stukje geschiedenis van onze mooie club. We doken de archieven in om beelden op te rakelen van ons mooie complex. In de jaren is dit meer en meer uitgebreid. Bijvoorbeeld met de komst van de nieuwe kleedkamers en het nieuwe clubhuis.

WWNA begon met alleen het hoofdveld en één trainingsveld. Het derde veld was nog lang niet aan de orde. Het stuk weiland veranderde later in een derde voetbalveld en later ook in een kunstgrasveld.

Klik op de afbeelding om te vergroten

In 1968 namen het bestuur en de leden van WWNA het nieuwe clubhuis, waar een hele tijd hard aan is gewerkt, in gebruik. Het clubhuis werd geopend door de gemeente, door toenmalige wethouder Van den Bel. Deze uitbreiding was destijds hard nodig, gezien het hard groeiende aantal leden. In dit jaar had WWNA zo’n 200 leden, maar door de bouw van de wijken Kerschoten en Zevenhuizen steeg het aantal leden gauw.

Klik op de afbeelding om te vergroten

De groei van het complex ging door. In het volgende decennium, in 1972 om precies te zijn, werden de leden van WWNA verblijd met nieuwe kleedkamers. Deze werden geopend door toenmalige voorzitter Bakker. En die opening, die verliep niet bepaald op een normale manier. Terwijl Bakker de kleedkamers opende, was elke deur voorzien van een ‘booby trap’!

Klik op de afbeelding om te vergroten

In 1988 werd er wederom aan het clubhuis gebouwd. Deze kreeg uitbreiding door middel van een aanbouw. De club was immers behoorlijk gegroeid. Er moet wel voldoende plek zijn voor de leden en het bestuur!

WWNA heeft dankzij haar groei altijd kunnen bouwen aan een uitgebreid, gemoderniseerd complex. Van een ‘eenvoudig’ complex met 2 velden, tot wat het nu is: een modern, ruim complex met een prachtig clubhuis en meer dan voldoende moderne kleedkamers!

Klik op de afbeelding om te vergroten

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je meehelpen met het 75-jarig jubileum? Dat waarderen we enorm! Neem contact op met Charel van den Hul via evenementen@wwna.nl of via 06-30713359.

2021-08-17T16:42:51+00:00 maandag 16 augustus 2021|Nieuws, WWNA 75 jaar|