• Extra Algemene Ledenvergadering 11-9-23

 • Beste leden van WWNA,

   

  We hopen dat jullie genieten van een mooie zomer en vol enthousiasme uitkijken naar het aankomende voetbalseizoen. Via deze weg willen we jullie van harte uitnodigen voor een extra Algemene Ledenvergadering op maandag 11 september om 20.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst zullen we jullie op de hoogte brengen van de recente ontwikkelingen binnen onze commissie en de voortgang die we hebben geboekt met betrekking tot de toekomst van onze club.

   

  Zoals eerder gecommuniceerd, hebben we als Commissie Toekomst WWNA intensief gewerkt aan het onderzoeken en vormgeven van een vernieuwde structuur voor onze club. Na uitgebreide bijeenkomsten en constructieve discussies hebben we concrete voorstellen en aanbevelingen geformuleerd, die we graag met jullie willen delen tijdens deze extra Algemene Ledenvergadering (ALV) op maandag 11 september.

   

  Tijdens deze bijeenkomst zullen we niet alleen onze bevindingen presenteren, maar ook onze plannen voorleggen voor een efficiënter en effectiever bestuur en vrijwilligerskader. We zijn zeer benieuwd naar jullie input en ideeën over de implementatie van deze vernieuwde structuur, en hoe we deze plannen nog verder kunnen verfijnen.

   

  Daarnaast zullen we tijdens de ALV de voortgang delen met betrekking tot het invullen van nieuwe posities binnen de club. Het is van essentieel belang dat we een breed scala aan enthousiaste en gemotiveerde leden vinden die bereid zijn bij te dragen aan het succes van onze club in deze vernieuwde structuur. We staan open voor suggesties en aanbevelingen van jullie allemaal om dit proces te versnellen.

   

  We willen tevens benadrukken dat jullie hulp en betrokkenheid van onschatbare waarde zijn om deze plannen te doen slagen. Tot op heden hebben we helaas beperkte respons gekregen op onze oproep voor nieuwe posities. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze club blijft floreren en zich verder ontwikkelt.

   

  Datum: Maandag 11 september

  Tijd en locatie: 20.00 uur in het clubhuis (inloop vanaf 19:30 uur).

   

  We hopen van harte dat jullie aanwezig kunnen zijn tijdens deze cruciale bijeenkomst. Jullie input en betrokkenheid zijn van onschatbare waarde voor de toekomst van WWNA.


  Mocht je interesse in een bestuursfunctie, commissie of heb je gewoon een idee dat besproken moet worden? Stuur een whatsappje/bel met Ivor Jonker (06-39670201) of Rob Dal (06-28435525), e-mail naar toekomst@wwna.nl of spreek een van ons gewoon aan bij WWNA.

  We zien je graag op maandag 11 september in ons clubhuis.

  Groet,

  Wesley Roodink, Jarno Schimmelpennink, Peter van Gerrevink, Rob Dal, 

  Robin de Jong, Ruben Zweekhorst, Rutger Kremer, Wessel Langevoort en Ivor Jonker