Eerste competitie wedstrijd in de vierde klasse voor WWNA-vrouwen

Home>Speciaal, Wedstrijdverslagen>Eerste competitie wedstrijd in de vierde klasse voor WWNA-vrouwen

Eerste competitie wedstrijd in de vierde klasse voor WWNA-vrouwen

Na een succesvol verlopen bekeravontuur – alle 3 de wedstrijden werden gewonnen met hoge cijfers – was het dan zondag 22 september: de start in de vierde klasse voor de WWNA dames.

Prachtig weer en veel trouwe supporters, wat wil je nog meer….. WINNEN uiteraard!!!

De wedstrijd begon lekker fanatiek en van niveau verschil was absoluut geen sprake. Na 15 minuten scoorde Noa zelfs de 1-0. Jammer dat de dames dit niet vast konden houden, want even na deze goal scoorde onze tegenstander Broekland en was de stand 1-1.

Niet veel later scoorde Broekland opnieuw: 1-2. De dames moesten na rust stevig aan de bak om niet verder achterop te raken.

Maar waar ze met z’n allen op hoopten gebeurde helaas niet. Te voorzichtig voetballen, te lief voor de tegenstander, er niet volop voor gaan, resulteerde in een nog grotere achterstand namelijk 1-4.

Het leek of de dames de koppies lieten hangen, maar met de juiste coaching waren de laatste 15 minuten prachtig om te zien. En ja er volgde ook een goal en wat voor één….. Romee Buschgens de gastspeelster uit de jeugd – die de sterren van de hemel speelde – schoot de bal snoeihard in de kruising uit een bijna onmogelijke hoek. KLASSE!

De eindstand van 2-4 viel bij veel WWNA dames verkeerd en dat is niet zo gek want de laatste nederlaag was 18 november 2018. Maar dames niet getreurd de competitie is pas net begonnen. Een hogere klasse en een niet voltallig elftal, jullie mogen best trots zijn op jezelf! Winnen doe je samen en verliezen ook. Op naar aanstaande zondag als de dames uit voetballen tegen Terwolde om 11.30 uur.

2019-09-27T09:29:03+00:00 dinsdag 24 september 2019|Speciaal, Wedstrijdverslagen|