Dames WWNA winnen overtuigend

Home>Wedstrijdverslagen>Dames WWNA winnen overtuigend

Dames WWNA winnen overtuigend

Het zonnetje schijnt, iedereen lacht…..en een hopelijk mooie wedstrijd voor de boeg………..

Zondagochtend moesten de dames het opnemen tegen Wijhe. Gezien de plek op de ranglijst …zou dit normaal gesproken een makkie moeten zijn. Maar na een half uur spelen, stond de teller nog steeds op 0-0.

Een wat rommelig begin, geen goede plek kunnen vinden en al helemaal niet het net……Er moest iets gebeuren maar wat??? Het eigen spel spelen en je niet gek laten maken door de tegenstander, maar vooral de zenuwen de baas blijven. En dat leek het grootste struikelblok.

Na dik een half uur kwam het verlossende antwoord. Nathalie sprintte naar voren en gaf de bal keurig voor aan Marije die de 1-0 er in kon tikken.

In de rust kozen de dames ervoor om niet de kleedkamer in te gaan, maar op het veld hun pauze door te brengen. Hans is immers geblesseerd en loopt op krukken en de dames wilden hem niet helemaal naar de kleedkamer laten strompelen.

Waarschijnlijk heeft Hans een peptalk (ZIE FOTO) gehouden, want na de rust liep de trein weer als een speer. Een prachtige voorzet van Noa, wederom naar Marije, zorgde voor de 2-0. En net als vorige week wist Marije een hattrick te maken want feilloos schoot ook zij de 3-0 binnen. Prachtig samenspel, de tegenstander kwam er nauwelijks aan te pas.

Noa wist het vierde doelpunt te maken. Even later een schot op doel van Wendelien. Deze bal vond de keepster van Wijhe erg lastig vond en dus liet zij los waarna ook deze bal in het doel belandde.

Een mooie overwinning van de dames die in deze competitie nog 2 wedstrijden moeten spelen, met hopelijk een eindresultaat waar iedereen trots op mag en kan zijn.

De dames gaan met z’n allen nu heerlijk Pasen vieren en we zien u hopelijk 28 april terug langs de lijn bij WWNA.

2019-04-14T21:31:37+00:00 zondag 14 april 2019|Wedstrijdverslagen|