Dames  WWNA winnen opnieuw

Home>Wedstrijdverslagen>Dames  WWNA winnen opnieuw

Dames  WWNA winnen opnieuw

Zondag stond de wedstrijd tegen Columbia op het programma, nadat deze eerder dit seizoen was afgelast vanwege de weersomstandigheden.

Omdat er een paar dames geblesseerd waren, nam trainer Hans Jasmijn en Kaylee uit de jeugd mee.

Gelijk vanaf de eerste minuut zaten de dames er bovenop en na 10 minuten was het dan ook raak. Annemiek, die van afstand schoot met effect, scoorde want de bal draaide zo het doel in, tot grote verbazing van zowel publiek als Annemiek zelf. Amper 5 minuten later schoot Noa de 0-2 binnen.

Na heerlijk over en weer tikken en snel spel van onze dames  kwam Columbia weinig tot niet bij het goal van Marleen. Voor rust wist Noa nog een keer te scoren. Charlotte die door blessures en werk nog weinig of niet had getraind, wist voor rust ook nog een doelpunt mee te pikken. Hierdoor gingen de dames de kleedkamer in met een 0-4 voorsprong.

Na de rust had WWNA wat meer vuurwerk van Columbia verwacht, maar dit bleef uit. Al wisten de tegenstandsters WWNA toch te verrassen met een tegendoelpunt. Maar de dames van WWNA bleven bij de les en de jeugdspelers wisten beide achter elkaar het net te bereiken. Kaylee scoorde het vijfde doelpunt en Jasmijn wist nr. 7 er feilloos in te tikken.

Marieke, die haar nodige speelminuten probeert te pakken na er een tijdje uit te zijn geweest, wist met een fraaie kopbal ook het net te raken waardoor de voorsprong op 1-7 kwam.

Ook Marije graag wilde scoren en kreeg ook kansen. Echter de bal ging elke keer net naast, net over of op de lat. Uiteindelijk maakte ze toch een goal tot grote opluchting van haarzelf. De eindstand kwam hiermee op 1-8.

 

Een prachtige overwinning. Nu wacht aanstaande zondag de club die de WWNA dames op de hielen zit ….Raalte.

Dus mocht u niks te doen hebben en de dames willen aanmoedigen, dan bent u zondag 7 april om 12.00 uur van harte welkom in Raalte voor onze MATCHDAY!

2019-04-10T08:27:08+00:00 maandag 1 april 2019|Wedstrijdverslagen|