Dames WWNA weten ook in de winterstop te pieken

Home>Nieuws>Dames WWNA weten ook in de winterstop te pieken

Dames WWNA weten ook in de winterstop te pieken

Zaterdagavond werd de OLIEBOLLENFUIF bij WWNA gehouden en natuurlijk zijn de dames daarbij aanwezig. Met 2 teams en wat “losse” dames streden zij om de felbegeerde eerste plek. Captain Marjelle wist na een zinderende finale de hoofdprjs in de wacht te slepen. Gefeliciteerd dames en een gezellige avond gewenst met jullie prijs!

Een paar maanden geleden kregen de WWNA dames een uitnodiging om mee te doen met een zaalvoetbaltoernooi op zondagavond 30 december in Broekland. Uiteraard hebben de dames zich opgegeven, want al is het voetballen in een zaal compleet anders, met een teamspirit zoals die er momenteel heerst bij de dames, moet ook dit een geweldige uitdaging zijn. Helaas kon niet iedereen van het team mee, maar met Nathalie, Noa, Inge, Danielle, Annemiek, Marleen, Marije, Kim, Anouk  en Wendelien moest het zeker gaan lukken.

Toch wel een beetje zenuwachtig, maar heel gedreven, keken de dames om 18.30 eerst even de kunst af bij 2 wedstrijdjes. De regels zijn ook anders dan bij veldvoetbal. De wedstrijdjes duren maar 15 minuten, maar ze zijn oh zo intensief. 

Om 19.00 uur speelden de dames hun eerste wedstrijd en deze werd overtuigend gewonnen met 3-0 van Overwetering. De tweede wedstrijd was tegen ABS – een potje dat gelijk op ging qua sterkte – maar gelukkig ook deze werd gewonnen met 2-1. 

Helaas moest Marije vanwege een blessure naar de kant, maar gelukkig waren er genoeg wissels. De derde wedstrijd was tegen Broekland 1 (zij deden met 2 teams mee) en deze wedstrijd werd verrassend gewonnen met 2-0. Na 3 kwartier moest het team het zonder Annemiek en Wendelien doen, want zij gingen naar huis ivm andere verplichtingen.

De vierde wedstrijd was tegen Broekland 2, een pot die gelijk opging en ook gelijk eindigde met 1-1. De laatste en alles beslissende wedstrijd was tegen SV Raalte, dit team had alles nog gewonnen, dus er zat maar 1 ding op voor de dames van WWNA en dat was winnen.

Een voorsprong van 2-0 werd 2-1. Het was een zinderende finale met een hoog spannings gehalte die eindigde voor de WWNA dames in een 3-1 overwinning. En daarmee waren de dames van WWNA winnaressen van dit uiterst goed georganiseerde toernooi.

Eerste tot nu toe in de competitie, Winnaar van het toernooi in Broekland, Winnaar van de quiz bij WWNA. Wat gaat 2019 brengen voor onze dames??? Hopelijk een heleboel mooie momenten samen als team met een dol enthousiaste trainer.

Alle dames van WWNA en hun begeleiding wensen iedereen een prachtig maar vooral sportief 2019 toe en zij zien u hopelijk na de winterstop terug langs de lijn om hun aan te moedigen.

2019-01-18T08:45:54+00:00 maandag 31 december 2018|Nieuws|