Dames WWNA  starten in 2020 niet zoals ze gewend zijn

Home>Wedstrijdverslagen>Dames WWNA  starten in 2020 niet zoals ze gewend zijn

Dames WWNA  starten in 2020 niet zoals ze gewend zijn

Op zondag 2 februari moesten de dames de competitie na de winterstop in de vierde klasse starten tegen Broekland. Helaas moesten ze met een gehavend elftal beginnen na de winterstop. Vele langdurige blessures speelden enkele dames parten. Gelukkig kan WWNA VR1 altijd een beroep doen op de meiden van WWNA, maar wat normaliter geen enkel probleem is, was het nu wel. Want ook daar kampen ze met vele blessures. Daarom hadden de dames de stille hoop dat de wedstrijd zou worden afgelast, maar dat zat er niet in.

 

De gehele wedstrijd werd er gestreden voor wat ze waard waren, maar het mocht niet baten en de dames keerden huiswaarts na een 7-0 nederlaag. Er was nog wel een positief aspect aan de wedstrijd te benoemen en dat was het feit dat trainer Hans weer terug was langs de lijn!!!

De volgende wedstrijd op 9 februari werd door de KNVB afgelast vanwege storm.

Afgelopen zondag 16 februari kregen de dames SV CCW op bezoek in Wiesel.

Er stond een enorme wind, storm DENNIS, was duidelijk aanwezig, maar de wedstrijd ging door op ons kunstgras. Helaas konden ze nog geen gebruik maken van alle teamleden,  omdat de blessures meer tijd nodig blijken te hebben dan gehoopt.

 

Vol goede moed en met de hulp van jeugdspelers Jasmijn en Romee moest het gebeuren. De dames waren het meeste in balbezit, er waren mooie combinaties en kansen genoeg. Jammer genoeg werden deze niet verzilverd met een goal. Na ruim een half uur spelen werden de dames op achterstand gezet door een prachtige goal van SV CCW.

 

Even voor rust werd Marije dusdanig onderuit geschopt in de 16, waardoor zij een penalty kreeg en deze zelf keurig maakte. De dames gingen de kleedkamers in met een stand van 1-1.

 

Net na rust kwam er een counter waar de WWNA dames niet tegenop gewassen waren. Dit resulteerde wederom in een achterstand: 1-2. Met het nodige kunst- en vooral vliegwerk van DENNIS kregen de dames de bal niet in het net van de tegenstander. Wendelien schoot een keer prachtig op doel en raak, alleen werd deze goal afgekeurd.

 

Een gelijk spel was eerlijk geweest in deze barre omstandigheden, alleen heeft het helaas niet zo mogen zijn en zullen de dames keihard aan de bak moeten om weer naar boven te klimmen in de ranglijst.

A.s. zondag zijn de dames vrij, maar ZATERDAG 29 FEBRUARI OM 16.00 UUR. spelen de dames uit in Uddel voor de beker tegen Prins Bernard. De dames zullen keihard strijden om een ronde verder te komen. Komt u ook kijken??

 

2020-03-04T19:02:53+00:00 dinsdag 18 februari 2020|Wedstrijdverslagen|