WWNA-vrouwen helaas geen ronde verder in de beker

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA-vrouwen helaas geen ronde verder in de beker

WWNA-vrouwen helaas geen ronde verder in de beker

Zaterdag 29 februari moesten de dames het opnemen tegen Prins Bernard VR1 te Uddel. Voor WWNA Vr1 een hele vervelende dag de zaterdag. Veel dames konden geen vrij krijgen waardoor er wederom geleend moest worden bij de meiden van WWNA. Zij hadden al een zware wedstrijd in de benen hebben maar gevochten als leeuwinnen. Op het laatst werd er gevoetbald met 8 meiden en dan toch nog 2-2 spelen. Petje af.

 

Enkele dames waren ziek maar moesten toch voetballen, anderen waren geblesseerd en mochten nog niet ballen, maar bij gebrek aan teamleden hebben zij zich toch opgeofferd om een gedeelte van de wedstrijd te spelen.

 

U raadt het al ….. een zwaar gehavend team en dan ook nog harde wind, gigantische hagelbuien….het zit de WWNA dames de laatste weken niet mee.

Er moest hoe dan ook gevoetbald worden, Na zo’n 25 minuten wist Wendelien met een fraai afstandsschot het net te bereiken, 0-1. Maar niet veel later, in blessure tijd – die er niet hoorde te zijn – werd het 1-1. De dames lukte het niet meer om tot scoren te komen. De meiden waren total loss en een groot deel van de dames liep ook op het tandvlees, hadden geen lucht door verkoudheid en waren niet fit.

 

Dames 1 verloor de wedstrijd uiteindelijk met 5-1. Jammer dat het bekerverhaal voor de dames op deze manier moest stranden. Ze hadden met z’n allen gehoopt dat ze verder zouden komen en dat was zeker gelukt als het team compleet en fit was gebleven.  Prins Bernard was een gelijkwaardige tegenstander die ze zeker aangekund hadden, alleen lukte dat deze zaterdag niet.

 

Wie weet dat de Dames dit team nog een keer tegenkomen en ze op volle sterkte kunnen laten zien , wie/ wat de dames van WWNA VR1 daadwerkelijk in hun mars hebben.

 

Aankomende zondag zullen de dames het in de competitie moeten opnemen tegen sv Schalkhaar, zij spelen dan uit om 12.oo uur.

2020-03-04T19:02:15+00:00 dinsdag 3 maart 2020|Wedstrijdverslagen|