Dames WWNA en begeleiding stralen in prachtige kleding

Home>Nieuws>Dames WWNA en begeleiding stralen in prachtige kleding

Dames WWNA en begeleiding stralen in prachtige kleding

Afgelopen zondag bij de thuiswedstrijd tegen Victoria Boys was het  voor de dames een plezier om de kleedkamers te betreden en zich voor te bereiden op de wedstrijd. Voorafgaand aan de wedstrijd lag er namelijk voor iedereen een trainingspak klaar met op de voorkant het WWNA- logo en nummer en op de achterzijde van de jacks de namen van de sponsoren:

  • Reinders Makelaardij (Sporten met Reinders)
  • W & R Plastics
  • WIM (World International Media)
  • TE (Tempelman Exclusive)

Alsof dit niet genoeg was kregen de dames  een prachtig inloopshirt, voorzien van nummer en met achterop de tekst:……..SPORTEN met Reinders.

Ook de begeleiders werden niet vergeten. Zij kregen een prachtig soft shell jack voorzien van de logo’s van de sponsoren op de achterzijde.

Een tas waarin het materiaal meegenomen kan worden naar de velden en een set nieuwe keepershandschoenen maakten het compleet.

Op de foto is de tas helaas nog niet bedrukt , maar inmiddels is deze ook voorzien van de tekst ……SPORTEN met Reinders.

De dames zijn hun nieuwe sponsoren zeer dankbaar voor deze prachtige cadeaus en zullen het trainingspak met trots iedere wedstrijd dragen.

De dames zijn al een team, maar met deze kleding straalt het team nog meer klasse uit en dat willen ze proberen door te voeren in hun wedstrijdspel de rest van dit seizoen. En uiteraard hopen de WWNA dames het seizoen in stijl af te sluiten met een mooie plek in de competitie.

Als dank kregen de sponsoren, onder het genot van een kopje koffie en een heerlijke koek in de kantine, in het bijzijn van het gehele team een mooie bos bloemen en een flesje wijn aangeboden.

(op de foto’s ontbreekt sponsor Tempelman)

2019-03-31T21:09:14+00:00 vrijdag 29 maart 2019|Nieuws|