Dames WWNA blijven koploper

Home>Wedstrijdverslagen>Dames WWNA blijven koploper

Dames WWNA blijven koploper

Zondag 4 november, een koude ochtend, maar de dames hadden er zin in. Tegen Raalte moesten zij proberen de koppositie in tact te houden. Voor de wedstrijd moest er nog even een teamfoto gemaakt worden. De tegenstander vond dit wel hilarisch, maar Gert Heerema is de beroerdste niet en  bood aan om van hen ook een mooie foto te maken, waardoor de wedstrijd dan ook later dan gepland begon. Al na enkele minuten werden onze dames wakker geschud door een goal van Raalte, maar kort daarna maakte Marije gelukkig de gelijkmaker 1-1.  Enkele minuten later was het weer raak voor de tegenstander……1-2. Fijn dat Anouk via de zijlijn naar voren durfde te gaan en de bal prachtig in de 16 wist te krijgen waardoor Noa de bal subtiel kon inschieten. De rest van de eerste helft was wat rommelig. Er waren wel wat kansen over en weer, maar het bleef wat gespannen, met te weinig communicatie in ’t veld….. Gelukkig werd er afgefloten voor de rust en was er tijd om even bij te praten wat er in de tweede helft anders moest. Kaylee wederom bedankt voor het keepen.

Gelijk werd er druk gezet de tweede helft en zie het resultaat:Noa  scoorde het 3e doelpunt. WWNA kwam voor het eerst in deze wedstrijd op voorsprong . Dit smaakte naar meer en dat moest ook om op koppositie te blijven. En dat gebeurde. Er werd met meer  druk, lef en durf gespeeld, waardoor Wendelien het 4e doelpunt kon maken. Toch kwam Raalte terug en werd het 4-3. Na een prachtige vrije trap van Wendelien werd de voorsprong weer vergroot naar 5-3. En nu door……….niet meer weggeven! Door het goede samenspel naar voren kon Noa de 6-3 en 7-3 intikken.

Vlak voor het eindsignaal in de 88e minuut viel Danique K. in het strafschopgebied, wat resulteerde in een penalty voor de WWNA dames. Wendelien kreeg de eer om de eindstand op 8-3 te zetten. De andere jeugdspeler Fabienne, die de tweede helft op de goal stond, deed het ook super. Ook Fabienne bedankt voor de bereidheid om de WWNA dames bij te staan.

Op de foto is te zien dat iedereen een blikje in de hand heeft. Deze blikjes werden aangeboden langs de lijn door 2 dames die aan kwamen rijden  met een heeeeeel groot “blik” op hun auto om hun product redbull te promoten.

 

 

2018-11-05T12:27:21+00:00 maandag 5 november 2018|Wedstrijdverslagen|