Dames sluiten seizoen af met prachtige overwinning

Home>Wedstrijdverslagen>Dames sluiten seizoen af met prachtige overwinning

Dames sluiten seizoen af met prachtige overwinning

De dames waren al KAMPIOEN, maar toch moest er nog een wedstrijd gevoetbald worden op 26 mei j.l. bij KCVO. Het was prachtig weer en een toch ook wel heel bijzondere wedstrijd voor het gehele team en staf. Een geweldig seizoen afsluiten en tegelijkertijd afscheid moeten nemen van de speelters Kim en Nikita en verzorgster Carla.

Nog maar 1x knallen dames. De wedstrijd begon en wat al snel bleek was dat WWNA een terechte kampioen is. Er hadden meer doelpunten in gezeten, maar wat maakte het uit.

Noa, Marije en Wendelien scoorden , en mooi was dat Nathalie ook in de laatste wedstrijd nog een goal meepikte. Helemaal bijzonder was, dat Nikita – die afscheid nam van dit gezellige team – ook kon en mocht scoren.

KCVO wist 2x het goal van Marleen te vinden waardoor de eindstand op 2-8 eindigde. Raar detail was dat als het aan de scheidsrechter had gelegen de stand 1-7 zou zijn, want hij floot ruim 10 minuten voor tijd af.

Iedereen was stomverbaasd maar de wedstrijd moest gewoon worden uitgespeeld. Yvonne (trainster van de meisjes bij WWNA en speelster van KCVO) dacht er net zo over, greep de fluit van de scheidsrechter en maakte zoals het hoort de wedstrijd keurig af.

Na de wedstrijd namen we als team de tijd om Kim en Nikita – die beiden stoppen bij WWNA- in het zonnetje te zetten.

Verzorgster Carla, kreeg net als Anja, haar mede verzorgster een blijk van waardering uitgereikt. Ook werden Ivette en Marjelle bedankt voor hun trainingen. Helaas moeten de dames ook afscheid nemen van Marjelle. Last but not least werd supertrainer Hans ook bedankt voor zijn onvergetelijke inzet dit seizoen.

Een ieder van het team kreeg ook nog een medaille en wel van de KNVB, met inscriptie KAMPIOEN VROUWEN 5E KLASSE 2018/2019. Heel attent was KCVO! De dames kregen een geschenk voor het behaalde kampioenschap om mee te nemen op teamuitje.

Na de wedstrijd werd het kampioensfeest van weken daarvoor in t klein overgedaan in het eigen WWNA clubhuis met een zangertje.

De dag ervoor was het feest wel heel uitbundig en waanzinnig. De meiden waren immers ook KAMPIOEN geworden. Bij terugkomst uit Twello zorgden de dames voor een groots onthaal met confetti kanonnen en een erehaag. Uiteraard ging de gehele HAREM van HANS op de foto, want wat was hij trots en terecht.

Uit handen van Wendelien kreeg hij een bokaal die hem uitriep tot trainer van dit seizoen.

Via deze weg willen de dames een ieder bedanken die een steentje heeft bijgedragen aan dit geweldige seizoen, en zij hopen u allen volgend seizoen in de 4e klasse terug te zien langs de lijn.

2019-06-05T08:22:17+00:00 woensdag 29 mei 2019|Wedstrijdverslagen|