Dames oefenen tegen hogere klasse team……

Home>Wedstrijdverslagen>Dames oefenen tegen hogere klasse team……

Dames oefenen tegen hogere klasse team……

Woensdagavond 27 februari vond eindelijk, na 2x thuis afgelast te zijn, de oefenwedstrijd plaats tegen de dames van Broekland in Broekland, die een klasse hoger spelen dan de dames van WWNA. OM 20.00 uur floot de scheidsrechter af voor het begin van de wedstrijd. De dames hadden maar 1 doel…. WINNEN!!

Gelijk vanaf de eerste minuut werd er serieus op de aanval gespeeld, fanatiek, kort op de tegenstander met als doel scoren en dat werd gedaan. Annemiek wist te scoren vanuit een corner 0-1. En weer door op naar het tweede doelpunt. Het duurde maar even toen Noa de bal achter de keepster van Broekland wist te krijgen. Kat in het bakkie dachten de dames, maar niets was minder waar. De dames van Broekland wilden natuurlijk niet afgaan tegen een lagere klasse. Even later scoorde Broekland de 1-2 en met een pracht doelpunt stond het weer gelijk: 2-2. De messen werden geslepen en er werd het nodige gewisseld, (Hans heeft deze luxe momenteel want het team is de laatste maanden flink gegroeid) Met resultaat! Marije wist de voorsprong weer in gang te zetten met een mooie goal 2-3. Doordat Hans wat wilde proberen met dames op andere posities werd het voor sommigen ietwat onoverzichtelijk, maar WWNA wis te scoren en de voorsprong werd 2-4 door Noa. Gelukkig weer 2 doelpunten verschil. Maar de dames van Broekland wisten wederom te scoren 3-4. Het werd de laatste minuten van de wedstrijd nog even heeeel spannend, maar gelukkig wist Marije nog een best schot richting doel te schieten, waardoor de eindstand op 3-5 kwam.

Een prachtige en verdiende overwinning van de dames, met een pluim voor Marleen die uitstekend keepte. Voor de nieuwelingen van het team Nathalie, Charlotte en Carma was het even wennen, maar zij weten na deze wedstrijd wel hoe het eraan toegaat bij een wedstrijd van DAMES 1 WWNA: sportief, fanatiek, doorgaan, niet opgeven, communiceren, maar vooral plezier en WINNEN!!!!!

A.s. zondag 10 maart spelen onze dames de eerste wedstrijd na de wel hele lange winterstop uit tegen Columbia om 11.30 uur. Het kampioenschap lonkt en komt steeds dichterbij, dus alle support is meer dan welkom!!!!

2019-03-03T14:09:46+00:00 zaterdag 2 maart 2019|Wedstrijdverslagen|