Dames handhaven 2e plek in ranglijst

Home>Wedstrijdverslagen>Dames handhaven 2e plek in ranglijst

Dames handhaven 2e plek in ranglijst

Zondag 3 november moesten de dames uit tegen Lemelerveld. Een mooi complex waar ze op natuurgras de wedstrijd zouden spelen. Jasmijn, jeugdspeelster, was ook meegereisd om de dames te helpen. 

Gelijk vanaf de eerste minuut waren de WWNA dames in de aanval. Het was even zoeken, maar er waren mooie combinaties te zien. 

 

De eerste 20 minuten ging het gelijk op. In ongeveer de 20e minuut kwam Noa langszij en scoorde de 0-1. Tien minuten later wist Wendelien ook het net te raken en was het 0-2.

 

De dames hunkerden naar meer en dat was ook zeker mogelijk. Zo’n 10 minuten voor rust wist Noa nogmaals het doel te bereiken en konden de dames met een gerust hart naar de thee: tussenstand 0-3.

 

Na de rust werd Marleen verrast en kwam de stand op 1-3. De dames werden even wakker geschud en pepten elkaar op, want hier verliezen was geen optie. Noa kapte de nodige tegenstanders uit en wist de 1-4 te maken. Even later wist Wendelien met een afstandsschot de 1-5 te scoren. Marije had een paar keer de kans om te scoren, maar helaas gingen deze net naast en één keer op de lat. Maar even later lukte het dan toch en wist ook Marije te scoren en wel 2 x. Stand: 1-7.

 

De tegenstander wist niet meer waar ze het zoeken moesten maar wonder boven wonder scoorden zij de 2-7. Ze gaven niet op. Marije wist even later haar 3egoal te scoren en bracht de stand op 2-8. Alsof dit niet genoeg was, maakte Noa zelfs haar 4e goal van deze wedstrijd: 2-9

 

Lemerleveld liet zich niet kennen, iedereen liep bijna op het tandvlees, maar er moesten nog een x-aantal minuten gespeeld worden voordat de scheidsrechter (die overigens ontzettend goed floot) kon affluiten. 

 

In de bijna laatste minuut van de wedstrijd wist de tegenstander de eindstand op 3-9 te brengen. Met deze mooie uitslag staan de WWNA dames nog steeds op de 2e plek in de ranglijst. 

 

Volgende week mogen zij de strijd aangaan uit tegen Colmschate om 10:30 uur.

2019-11-18T09:15:30+00:00 woensdag 6 november 2019|Wedstrijdverslagen|