Dames 2 weet nog niet te winnen

Home>Wedstrijdverslagen>Dames 2 weet nog niet te winnen

Dames 2 weet nog niet te winnen

Op zondag 7 november is het een mooie dag en spelen de dames van WWNA dames 2 tegen Diepenveen dames 2. De dames hebben een sterk en groot team op de been van 15 speelsters. Met hulp van Jasmijn, Denise en Danique uit dames 1.

Helaas komen de dames van 2 in een van de eerste minuten 1-0 achter te staan. Een klein moment van verzaken als het gaat om focus, ondanks een goede en gefocuste warming-up. Tijd om echt wakker te worden. Daarna lukt het de dames om het net te raken. Helaas lukt dit niet nog eens, na een mooie vrije trap van Kirsten. Even dachten de dames daarna een 1-2 achterstand te hebben opgelopen, maar het doelpunt blijkt afgekeurd door buitenspel. Toch gaan de dames de rust in met 1-3 achterstand.

Na de rust verandert de stand in 1-4, maar weet Joy ook het net van Diepenveen te raken. 2-4. Ondanks de vele corners voor de dames van WWNA, lukt het niet om er nog een bal in te trappen. In een van de laatste minuten weet Diepenveen de 2-5 te maken.

Op zondag 14 november is het wat kouder en grijs en mogen de dames uit naar De Hoven, vlak bij Zutphen. Met een goede warming-up zit de sfeer er prima in, alleen slaat deze iets om na een 1-0 voor De Hoven. Maar alles kan nog, want al gauw maakt Joy de 1-1.

Ondanks de goede reddingen van Marleen, die erger hebben voorkomen, eindigt de wedstrijd in 8-1. Onverdiend want er is na een paar irritaties onderling, maar ook van en naar de tegenstander, in de eerste helft keihard voor en met elkaar gestreden.

Gat het de dames van WWNA dames 2 komende zondag lukken in Terwolde om 11.00 uur? Helaas mag er geen publiek aanwezig zijn, maar uiteraard houden de dames u op de hoogte.

2021-11-16T14:19:03+00:00 dinsdag 16 november 2021|Wedstrijdverslagen|