Dames 2 speelt laatste bekerwedstrijd tegen Loenermark

Home>Wedstrijdverslagen>Dames 2 speelt laatste bekerwedstrijd tegen Loenermark

Dames 2 speelt laatste bekerwedstrijd tegen Loenermark

De drie bekerwedstrijden dienden voor Dames 2 vooral als een mooie kans om weer in het voetbalritme te komen en te oefenen tegen bekende tegenstanders. Ondanks dat de dames niet door zijn in de beker, is dát doel zeker behaald. Als laatste wedstrijd speelden de dames tegen Loenermark.

Wat normaalgesproken een trainingsavond is voor Dames 2, is dit keer een wedstrijdavond. Op een ietwat frisse, maar gelukkig droge dinsdagavond beginnen de dames sterk tegen de dames uit Loenen. In de eerste minuut weet Anouk via de paal het eerste doelpunt te prikken. Dat is een manier om de dames uit Loenen even wakker te schudden, wat ook gebeurt.

Na het eerste doelpunt van WWNA, grijpt Loenermark haar kans. En nog een keer. Toch weet Kirsten, dat met haar doelpunt uit een afstandsschot weer enigszins de kop in te drukken. En ook Cindy, nieuwe aanwinst voor de dames van WWNA, weet het net te raken. Daarna is het helaas afgelopen met de doelpunten van WWNA. Waarna Loenermark er nog twee in weet te prikken. 3-3 in de rust.

De eerste helft is duidelijk de betere helft geweest voor de dames van WWNA. Te merken is dat de dames wat vermoeid raken. Loenermark weet het winnende, vierde doelpunt te scoren waarmee de wedstrijd eindigt op een 3-4 winst voor Loenermark.

Aanstaande zondag spelen de dames tegen dezelfde tegenstander, dit keer voor de competitie. Zien de dames u als supporter op het mooie sportpark van Loenermark?

2022-09-23T12:16:36+00:00 vrijdag 23 september 2022|Wedstrijdverslagen|